Nur8sonmezz Kızlar beşik Mevlüt’ü için ne hazırladınız masaya süs olarak benim çevremde hep bebek ismi yazılı Yasin kitaplarıyla masa süslüyorlar farklı bi şekilde sade şık yapan oldumu acaba önerileri bekliyorum 🥰
ipekveatlas Nur8sonmezz hiç süs müs yoktu valla benimkinde. çikolata yaptırmıştım sadece isim yazılı onları verdik bi de lokum
Aminenin_annesi Nur8sonmezz bizim mevlidlerde masa hazırlanmıyor kuran okunuyor tavuklu pilav ayran tatlı sonra da hediyelikler dağıtılıyor ektra süs masa vs. olmuyor ben hic görmedim en azından 😊
Nur8sonmezz Elifderin34 bebeğin kırkı çıkınca kuran okutuyorlar evde bizim oralarda beşik Mevlüt’ü derler🥰
Nur8sonmezz ipekveatlas benim çevremde olanlar hep bir masa süsletti öyle fotoğraf felan çekiliyorlar masa önünde bende öyle görünce süslü olsun diye bi heves ettim 😂
Nur8sonmezz Aminenin_annesi benim çevremde olanlar hep bir masa süsletti öyle fotoğraf felan çekiliyorlar masa önünde bende öyle görünce süslü olsun diye bi heves ettim 😂
Elifderin34 Nur8sonmezz ya güzelmiş ama Türk halkı olarak çok fazla Mevlüt okutma adetlerimiz var bu yüzden sık sık böyle kalabalık şeylere gelen bir insan değilim yaa 😅
Aminenin_annesi Nur8sonmezz o zaman sen de süsle 😄 masaya hediyelikleri çikolataları ikramları koy isimli kokulu taşlardan varsa onlardan koyulabilir güzel bir masa örtüsü arkaya duvara da mesela bebegin adıyla elif’in mevlüdü şeklinde bir yazı olabilir madem foto cekimi flaan da olucak😄