Cansusu Kızlar şuan 35.haftaya yeni girdim .37den sonra falan bebek kilo almaz diyorlar öyle bişey varmı,şuan bebeğim 2400 37ye kadar çok bişey almazki üzerine
aylinpalaa Cansusu bunu bende merak ediyorum uygulamada öyle yazıyordu son haftalarda azaldığı ile ilgili doğru mu bilmiyorum 🥺 yarın doktor kontrolümüz var görücez 37 haftalığız
1mercimek_annesi Cansusu canım ben bugün 40 haftalık oldum geçen hafta kilo almamıştı 2800 dü bugün kontrolüm vardı 3100 olmuş kilosu alıyor yani
DemirinAnnesiiii Cansusu son haftalarda daha hızlı kilo alıyor bebekler çevremdeki büyüklerim annem falan hep öle diyor 37. Haftamda 2619 kilosu yarın kontrolüm var bakalım 1 haftada kaç gram aldı bebeğim
Cansusu aylinpalaa Evet bende uygulamada falanda okudum bir soruym dedim okuyalım bakalım tecrübeli annelerden benim ilk gebeliğim
Cansusu 1mercimek_annesi Ayyy çok sevindim inşallah canım yaa büyüdükçe hoşuma gidiyor onu beslemek beni mutlu ediyor
Cansusu DemirinAnnesiiii Maşallah sağlıkla gelsin kuzular ,işte benim içinde hep merak konusuydu bakalım ne yazacaklar
Cansusu ipekveatlas Hadi yaa çok iyi maşallah ,birkaç yerden duydum sormak istedim eğer öyleyse alabilir O zaman bebeğim sevindim canım
ipekveatlas Cansusu alabilir tabii ki beslenmene dikkat et son haftalarda hele daha çok alıyo bebek. anne için kilo alımı durabilir son zamanlarda belki bunu demek istemişlerdir
Cansusu ipekveatlas Yok bebek dediler özellikle en başta da kaynanam ,2400 şuan dedim almaz artık kilo dedi .Bu arada çatlaklar adlı yazınada yorum yapmıştım profili görünce tanıdım hemen 😊
ipekveatlas Cansusu yok canım ya alıyo kesinlikle. tabii bebekte bi sağlık problemi yoksa allah göstermesin
Rapunzelinanasi Cansusu daha önünde tahmini 5 hafta var 5 hafta boyunca hiç mi beslenmeyecek bu çocuk da kilo almayacak deniliyor 🤦🏻♀️ Benim bildiğim 34 ten sonra daha hızlı aldıkları hatta.
1mercimek_annesi Cansusu evet canım özellikle bal yiyebiliyorsan eğer benim o aldırdı büyük ihtimalle farklı olarak onu yedim doktora da sordum gelişimi için çok faydalı dedi
DemirinAnnesiiii Cansusu yarın doktordan sonra kilosunu yazarım bakalım bende merak ediyorum 1 haftada ne kadar aldı diye
Cansusu DemirinAnnesiiii Evet yaz canım merak ederim,normalde bu haftalarda 500 gr alması gerekmiş her haftada 250miydi yoksa
Gmzbiri Cansusu dr. Banu çiftçiyi izledim bugün o da tam tersine 35.haftadan sonra bebeklerin haftada ortalama 250 gr aldığını söyledi 🤗
Cansusu 1mercimek_annesi Bal değilde pekmez yiyorum ,bala çok güvenemiyorum hakiki bal bulmak lazım 😊
DemirinAnnesiiii Cansusu şimdi doktordan çıktım canm 2735 olmuş ama doktorum minyon olacak o yüzden kilosunu kafana takma gayet sağlıklı dedi