terelelli81 Memnın musunuz lanshıon 900 lira üstü. Bunun gördüm 300 lira gibi bir fıyat ama kullanan var mı memnun musunuz acil cvp kızlar
Lulemom terelelli81 ben kullandım. Benim işimi gördü. Çalışan anne değilim hatta alsam mı almasam mı diye çok düşünmüştüm. Bulunsun diye almıştım. Mastit oldum pompayla sağarak açtım göğüsümü. Sonrasında da tek meme emip doyduğunda diğerni pompayla sağdım. İş görüyor yani alınabilir
280322- Lulemom sütleri nasıl sakladınız peki hangi marka poşet veya kap almak gerekir bu pompayı alınca herhangi bir poşet olur mu mesela , bende sizin gibi düşünüyorum gerek olur mu olmaz mı bilmiyorum da dursun evde diye alsam mı diyorum
Lulemom 280322- ben baby me süt saklma poşeti aldım. Pompanın kendi biberonu var zaten. Onun içine sağıyordum sonra poşete döküyordum. Bide her biberona oluyo mu bilmiyorum ama avente de uyumluydu başlığı. Bazen direk avent biberona sağıyordum içireceksem
terelelli81 Kızlar aynısını mı kullanıyosunuz 900 küsür verip labshıon almama gerek yok mu yanı o 259 mısra falan kiwi
4mevsim_1anne terelelli81 ben 2 sene önce aldım canım memnunum kızıma kullandim şimdi doğana da kullancam