Ezgii1997 Kızlar zararı olmayacak şekilde ne içebilirim iyileşmek için bitki çayı falan yasak bildiğim kadarıyla ve boğazım çok ağrıyor burnum akıyor hastaneye mi gitmeliyim
Almila0633 Ezgii1997 eczanede hamilelerin kullanabildiği bogaz pastilileri var onun dışında bogazin yumsamasi icin ballı süt ve bol c vitamini çok geçmiş olsun
Almila0633 Ezgii1997 ayrıca covid olabilir bende 15 gün once grip sandım covid çıktı doktorum c vitamini ve d vitamini önermişti bana
benkosarim Ezgii1997 bende kendimi grip sandım kovit çıktım direk teste gidin tavuksuyu çorba c vitamini ve meyve iyi geliyor zaten ilaç yasaklı
A_syma Ezgii1997 Pekmeze limon sıkıp icebilirsiniz. Nane limon icebilirsiniz kücük bir fincan. Doktora gitseniz daha iyi olur.
Rkybyrl benkosarim Iyi akşamlar griple ilgili açilan postlara bakıyordum. Bende aynı durumdayım yarın test vericem. sizi açık gorunce sormak istedim. Nasıl atlattınız? Covid icin ne önermişti doktorunuz? Bebeginize bi etkisi olmusmuydu?
90Gulsen90 Bir arkadaşım hamileylen boğaz enfeksiyonu geçirdi. Adaçayı ile sadece gargara yaptı, çok iyi geldğini söylemişti. İsterseniz yine doktorunuza danışarak adaçayı deneyin, iyi gelicektir. Acil şifaler not.kesinlikle içmeyin. 🙂
benkosarim Rkybyrl size de iyi akşamlar bebek için bir şey olmadı yani gelişim geriliği falan ama ben zor atlattım nefes darlığı falan yaşadım c vitamini tavuk suyu çorba bol bol ama böyle ondan sonra meyve sebze yeşillik çok iyi yıkayıp bol bol salatalık badem ceviz bunları tükettim doktorum da hava makinesinden hava almam için yani çok daraldım acile gittiğimde hava verdiler çok şükür bu şekilde geçti size de tavsiye ederim kesinlikle tavuk suyunu haşlayıp çorba pilav ne yapıyorsanız yapın size çok iyi gelecektir bol bol tarhana çorbası falan
Rkybyrl benkosarim Çok teşekkür ederim cevab verdiginiz için de tavsiyeleriniz icinde. Normaldede zor atlatirim serumlarla ayakta dururum. Simdi bide bebek olunca cok endiselendim. Tuketiyorum tavuk suyu et suyu heryemekte. Saglicakla bebeklerimize kavusuruz inşAllah