Misssitare Evi daha yeni boyattık ama ben hemen mutfağı yağ lekesi yaptım🥴 var mı mücizevi bi yönteminiz? Bir şeyler denedim ama olmadı🤦♀️
Pembebulutt Misssitare fayans mı duvarınız benim ki öyle Aspirin yada bimde yağ çözücü almıştım onunla siliyordum
EsraBaykara Misssitare yağ çözücülere dikkat edin , geçen sıktım 2 dk beklettim. Bezi sürmemle boyası kalktı. Allahtan en alt kısımdı.
Ddrjrjrr Çamaşır suyunu nerede kullansam mucizevi etki gösteriyor. Ama gebeysen dikkat et başkasına yaptır
Misssitare Ddrjrjrr evet hamileyim çok kullanmamaya çalışıyorum ama eşime yaptırayım bi inşallah çıkar ya😕
Pembebulutt Misssitare Aspirin yada bimde yağ çözücü var onunla denedin mi hiç ama hamileysen biraz zararlı olabilir belki 😒
Havva34 Misssitare ben duvarları silikon boya ile boyatmistim öyle lekeleri sarı güç var biliyorsunuz dur onunla siliyorum çıkıyor
Ddrjrjrr Misssitare valla ben nereye sürsem bembeyaz oluyor çok etkili. Aman ha dikkat et Allah korusun
Pembebulutt Misssitare internetten yada YouTube’a da bak orda kimyasal olmadan da çözüm bulursun belki
Misssitare Havva34 bizimkide su bazlı boya aynı şey mi oluyor pek bilmiyorum. Sarı güçü direkt yüzeye sıkıp mı uyguladınız
Havva34 Misssitare su bazlı boya çıkabilir canım ya silince evet direk sıktım yatta süngerle biraz hafif hafif ovaliyorum ben sonra temiz bı bezle duruluyorum çıkıyor bence boyani bı test et ufak bir yerinde cikiyormu çıkmıyormu boya bı bak derim