Nerdenya-00 Eşimin işi dolayısı ile buraya taşındık yeni hamile olduğumu öğrendim burada gidebileceğim iyi bir kadın doğum doktoru varmı yardımcı olun olursa çok sevinirim 🙏
angela4 Nerdenya-00 Ben özelde bir bayana gittim hiç memnun kalmadım bayan doktorlarını hiç öneren yok bu şehirin
ecem11 Nerdenya-00 hayat hastanesindeki Ahmet Barışçılı genelde duydum ben de ona gidiyorum cihazı siirteki en iyi ultrason cihazı olduğunu söylüyorlar gerçekten de öyle çünkü ibni sina hastanesine de gitmiştim
Havva-21 Nerdenya-00 ben daha önce Ahmet beyde doğumumu ve muayenelerimi yapmıştım, sabırlı aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz
88h99 Nerdenya-00 özel hayat hastanesi Ahmet barışçıl gidin teşekkür edeceksiniz yAni gerçekten mükemmel
Nerdenya-00 angela4 hayat hastanesindeki bayana mı gittiniz acaba orada bir tane bayan var bende ona gitmeyi düşünüyordum
angela4 Nerdenya-00 İbni sinadaki bayana gittim doktordan çok herseye benziyordu soru sorduk eşimle googledan bakabilirsiniz dedi bizi başından atmak istedi diğer bayanı da birkaç kişi çok egolu dogru düzgün ılgılenmıyor diye söylüyordu
angela4 Nerdenya-00 Onuda iyi diyorlar ben de recep beye gidiyorum memnunum ben sormadan herşeyı anlatıyor ilgili kibarda birisi 👍
Burcuuuuu Havva-21 daha önce yapmissiniz hayat Hastanesi’nde sancısı nerde çekiyorsunuz ya da seseryanliysaniz odanızdan mi goturuyorlar yoksa tek bı yerde mi kaliyorsunuz aileniz yanininda olabiliyor mu
Havva-21 Burcuuuuu baya oldu yazmıssınız belki doğumda yapmıssınızdır yine de yazayım. benim sezeryan oldu odada hazırlandım ameliyat saatinde alıp götürüyorlar. odalar teki kişilik zaten tabi aileniz yanınızda kalabiliyor.
Burcuuuuu Havva-21 teşekkür ederim yok daha yapmadım 30 olacam bu hafta sezeryan ücreti ne kadar ödediniz acaba
Havva-21 Burcuuuuu sağlıkla kucağınıza alın insallah bebeğinizi 3 yıl once 1250 - 2500 arası bişey vermiştim sanırım ama suan fiyatı daha farklıdır cünkü sürekli zam yapıyorlar