Tgcex Nisa_yvs teşekkür ederim buradaki herkes erkek dedi bizde aksi gibi cinsiyeti bir türlü öğrenemiyoruz randevu bulmak çok zor, bugün gittim doktorla görüşemeden geri geldim resmen. Artık buraya atıp az çok tahmin ediyoruz 😂
Asli2023 4mevsim_1anne tsk ederimm…11 haftalikkken doktorumuz sadece tahminde bulundu kesin bisey demiyorum ama kıza benziyor demişti..Kesin bisey demek için organ taramasında bakarız dedi..bende çok merak ediyorum çünkü.. sağlıkla gelsin ins
Nisa_yvs Zeynep-21 bacak arasını bukadar açmış ve hiç çıkıntı yok benim oğlumun 10 haftalık böyle bacak açıkken erkek olduğu belliydi bunda hiç bir belirti yok
4mevsim_1anne 4mevsim_1anne googleye mutlu resim yaz ilk çıkan sayfaya gir yükle linki buraya kopyala altakki
4mevsim_1anne 4mevsim_1anne googleye mutlu resim yaz ilk çıkan sayfaya gir yükle linki buraya kopyala altakki
4mevsim_1anne Burcuuuuuuuuu ay bu bebek adamı şaşırtır kese kız yapısı erkek gibi büyük ihtimal erkek olabilir
Burcuuuuuuuuu 4mevsim_1anne Herkes aynı şeyi söylüyo 20 haftalık olduk hala öğrenemedik haftaya detaylıda inşallah öğrenebilirz😅