cgnduru 36 haftalık olduk, sanki son 3 yıldır hamileymisimde artık doguracakmisim gibi hissediyorum… kontrole hafta içi gideceğim sizin bebeklerinin 36. Haftada kaç kilo 😀
Aminenin_annesi cgnduru 35+5 te 2644 gram 47 cm di pazartesi 37+5 te gidicem bakalim büyümüş mü benim pamuk kızım 😚
izobellaaa-_- 33 haftalık hamileyim Allah’ımın gücüne gitmesin çok sıkıldım ve son haftalar geçmek bilmiyormuş bende 32+0 da gitmiştim 2000 kiloydu bakalım 34+0 da kaç kilo olacak 😀
Bsrabzks vesilece sağol canım ekstra kilo alsın diye dikkat etmiyorum açıkcası normal zamanda ne yiyorsam onları yiyorum bebeğin kilosu biraz da genle alakalı diyolar eşim 4.5 kilo doğmuş belli ki babasına benzicek🤭
Pcoslubiranne cgnduru 32+6 da bebegi 2900 cikan ben. 🤷♀️ 36 kusurle uyumlu cikti. Daha bebegin buyumeye yeri kalmamis dedi doktorum. Dayamis kafasini ne yureyebiliyorum.ne yatip kalkabiliyorum. 36. Haftayi iple cekiyorum.o kadar dayansa yeter.
Pcoslubiranne Meltemsalhogl hayir yok.Ekstra bir sey yapmadim.Bu iyi bir sey degil zaten.erken gelebilir her an gelecek diye bekliyoruz artik. Gelmesin tbi de.