Erresraa Kızlar selam🤗 Kocaeli İzmit’te yaşıyorum 13. Haftaya giriyorum ve mandalina aşeriyorum aramadığımız sormadığımız yer kalmadı🤦🏽♀️ Sizin bildiğiniz yerler var mı ya da yakın zamanda gören yardımlarınıza ihtiyacım var 🤤🤤
Semilk05 Erresraa bi hafta önce benimde aklıma geldi mandalina canım istemedi böle aşerme olmadı ama bi anda aklıma geldi yoktu öylece geçti bu postu görüp tekrar hatırlattığın için teşekkürler bacım 😂😂 Trendyol hamilemanavı diye bi sayfa bardı sanırım orda olması lazım
Kbr2 Erresraa Çağdaş da görmüştüm ben yeşil mandalina çağdaşa bakabilir siniz ama ben ankarada gördüm
Mor_papatya_ Erresraa Yiyecek icerir diye yazsanız başlığa hemen meyve yazmışsınız herkesin canı cekicek şimdi🙄
Elisam123 Erresraa kız nerden bulalım mandalinayı mandalina tarlamız var bizim daha olmadı ki saklanan bişey de değil ama mandalina suyu var marketten bulabilirsiniz belki nefsini körler bebeğin
Aysemeva0306 Erresraa bende bir haftadır ekşi ekşi aşeriyorum eşim hataydan bulabilirse getircek. Ama ben mandalina lı jelibon gördüm aldım birazcık içim rahatladı 🙈
benimmdunyamm Erresraa yaşadığınız yerde turunç falan yok mu Mersin’de çok turunç var belki mandalina gibi olmasada o tadı verir