QUEEN088 pnar_07 aslında düşünmüyordum doktoruma kan tahliline gitmişdim yaptırak söyledi bende yaptirdim
berencisil_ pnar_07 2li temiz çıktı bugün kontrole gittim ulturason iyiyse gerek yok dedi doktorumuz 3lü için ultrasonda da bişry çıkmadı oyüzden yaptırmadık
A_syma pnar_07 Ilk gebelikte 2. Temiz cikinca 3.ye gerek duymadi doktorum. Bunda 2. Teste geciktim. 3lu yapalim dedik. Gerekduymadi aslinda bana birakti doktorm. Yaptirdim.
pnar_07 Mom-babyyy ya şans benım kendı doktorum 2 haftadır izinli geçen hafta başka bi doktora gıttım kontrole 3lü test yaptıracak mısın dedı bnde yok dedım kendı doktorum da yaparım düşüncesine girdim aksilik o da izni daha var geç olur mu bilmiyorum
Mom-babyyy pnar_07 kötü olmuş insan kendi doktorundan başka bir doktorun dediklerini de yapmak istemiyor tabi sıkıntı olmaz herhalde ikili testi yapmışsın sıkıntı çıkmamış zaten ama yapmak istersen yaptır sonra doktoruna gösterirsin sonucunu
rain26 Benim ilk gebelligimde yapılmadı 3 lü . 2 li temiz çıkmıştı . 2. Gebeligim bundada şükür temiz çıktı yine 3 lü istemedi doktor.
Raze Bende ikili yaptırdım temiz çıktı 3lü değil ama 4lü istedi doktorum yani yaptıralım iyi olur dedi bende onu dinledim daha sonuçlar çıkmadı
pnar_07 Ireemkcn genelde 3 te sıkıntı çıkıyor dıyolar ama takma kafana canım Allah’ın izniyle bısey olmaz görümceme de sıkıntı var dedıler çocuk doğdu sapa sağlam cok şükür
pnar_07 Mom-babyyy Aynn ya bide o doktor hıc ıyı bır doktor deıl mecbur kaldığım için gittim cinsiyetini öğrenmek için
A_syma pnar_07 Yine kendi doktorunuza gittiginizde danisin. 2liniz temizse gerek duymuyorlar genelde.
Ireemkcn pnar_07 İnsanın kafasını çok karıştırıyo ultrasonda görünür bisey yok fetal dna felan yaptıralım diyoruz da
pnar_07 A_syma kız işte izni bitene kadar geç olacak artk yaptırmaz bnde dedım hani önemliyse yaptırırm başkasına ama gerek yok bnce çoğu arkadaş yazmış zaten ikili temız çıktı mı doktor gerek duymuyor die
Ireemkcn pnar_07 amniyosentez verebiliyor ama fetal dna anneden alınan 1 tüp kan ile çalışılıyo sıkıntı olmuyo yanii