Sehnazs5 Kızlar nibulen krem kullanan var mı mantar İÇİN genital dışı tamam ama içine de sürülüyor mu bilgisi olan söyleyebilir mi ?
YeniGebe96 Sehnazs5 Ben de şu anda mantar tedavisi görüyorum 20 haftalık hamileyim fakat bana başka kremler verdi doktor. İç ve dışa doğru sürmeniz gerekiyor. Travokort ve canesten krem
Sehnazs5 YeniGebe96 öncelikle cevap İÇİN çok teşekkkür ederim biraz açık soracağım ama genital içine sürülebilir yani böyle kremler dimi doktorumu değiltirdiğim için numarasını alamadım bu yüzden çok tedirginim aslında
Sehnazs5 YeniGebe96 evet maalesef var yine önceden daha çoktu 2 tane antibiyotik kullandım doktor değiştirdim bu kremi başka doktor verdiği için size sormak istedim
Sehnazs5 YeniGebe96 bende 22 hafta 1 günlük gebeyim uzun zamandır akıntıyla uğraşıyorum maalesef peynir kesiği şeklinde genitalimde kızarıklık şişlik kaşıntı ödem hepsi var sizde var mı bunlar
Htc53 24 haftalık gebeyim en başından beri hep akıntım var son 2 aydır kaşıntıdan duramıyordum bi arkadaşım doğal ev yapımı sirkeli suyla tahret almamı söyledi onada doktor önermiş bende öyle yaptım çok şükür kaşıntı geçti ama akıntı devam ediyor
Sehnazs5 Htc53 bende sürekli onu yapıyorum pamuğu batırıyorum sirkeye her gün temizliyorum ama geçimi oluyor akıntı devam ettikçe kaşıntı devam ediyor ben hamile değilken mantar olmuştum geçti ama hamile olunca yine tekrarladı