Seri2145 busra1202 6 . Haftada benim çok yoğun kanamam oldu vajinal ultrasonla bakıldı korkma tehlikeli olsa zaten yapmazlar bizzat doktor tehlikesi yok dedi içini ferah tut Allah evlatlarmızı korusun sağsalim kucağımıza alırız inşallah 🤲
busra1202 Sebepsiz yoğun kanamalar yaşıyorum psikolojim bozuldu doktorlar da bir şey demiyor iğne ilaç kullanıyorum
busra1202 yasminnnnnnn benim 9. Haftada başladı kanamalarım sonda bir ara durdu ama yine de ara ara kanamalar yaşadım şu an 19. Haftadayım yine aynı devam ediyor 😞
Aysbsky Ben ilk üç ay da 3 kere aşırı yoğun kanamayla acillij oldum hep alttan muayene yaptılar hissetmedim bile ama en son kanmam çok yoğun olduğu için gazlı bezle temizleyip öyle baktılar o çok canımı yaktı çok şükür şu aralar iyiyim
yasminnnnnnn busra1202 eğer doktorunuz sıkıntı yok diyorsa korkmayın serviks kısa diye birşey dediler mi
busra1202 yasminnnnnnn yok öyle bir şey demediler bir doktor plesenta aşağı yerleşimli dedi diğeri yerleşimi iyi dedi anlamadım artık hayırlısı
yasminnnnnnn busra1202 enteresan ya sen duanı et canım kendini yorma dinlen dua et birşey olmaz inşallah 😍🙏🙏