Yaseminturan_ Beni anlatmışsın sanki , asla isyan etmiyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun diyorum hep ama bazen tükenecek noktaya geliyor insan ,ağla ağla nereye kdr ,açlık ,uykusuzluk ,sürekli öğürmek,mide bulantısı ,milyon tane şeyden tiksinmem,kaygılar ,kimsenin seni anlamaması, evin pislik içinde olması ve asla egilip kalkamamak, eğilip kalkınca diş firçalamak isteyince her harekette öğürmek ve sonunda yorgun bitkin yatağa yapışık olmak vs vs ,hamilelik hormonları artı bunlarla cebelleşiyoruz 😁😁😁 bana önce 12.haftada geçecek dediler ,12 geldi geçmedi ,15 de geçecek dediler , 15 geldi geçmedi , şimdi 24 diyorlar😅 ben saldım artık 9 ay kuscam galiba , şu an tek favori yiyeceğim dondurma 🍦🍦🍦 ilacını degistirmeni tavsiye ederim bir çok insanda işe yarıyor ,bana dramamine yazdı doktor ,çok umutluydum ama onu içtiğim günde de ekstra daha bi kötü oldum.hep, ama bazıları dramamine çok işe yaradı hayata döndüm fln diyor , zofer istedim vermedi doktorum , önermiyorum dedi, nadiren zofer serum yazıyor o kdr