Nkrblt Merhaba kızlar 19 haftalıgız kaç gündür çamaşırım ıslanıyor doktora gittim turnosol kağıt ıle test yaptı muayene etti ultrasonla baktı herşey normal ama çok fazla ıslanıyor yatınca gayet iyi ama kalkınca ıslanıyor sizlerde yaşadınızmı acaba
NAZLI133 Nkrblt kuzum bende 35+4 üm bu ara bende de bu çok oluyor acaba terliyoruz mu diyorum ama emin de olamıyorum senin haftan erken su değildir inşallah olsa doktorun söylerdi
1erkekkannesiiii Nkrblt akıntı ter her şey olabilir ben 17 haftalık gebeyim aşırı akıntı oluyor sık sık degıstırın enfeksiyon falan kapmayın ❤️
Oelrlrkmemdmd Nkrblt Gün içinde ter veya akıntı oluyor benim enfeksiyondan bir su bardağı kadar geldi su ve ben suyum sandım 20 haftalıktım ama alttan baktılar enfeksiyon varmış onun için gelmiş
Anonymousmom Nkrblt bu haftalarda artış okuyor ve terleme oluyor aşırı derecede kendini belli ediyor zaten 21 haftadayım bende devamlımiç çamaşırı değişiyorum
1erkekkannesiiii Nkrblt evet beyaz akıntı. Akıntınız yeşilse ve idrar yaparken ağrı yanma batma yaşıyorsanız o zaman enfeksiyondur ya da mantar ama ağrı sızı yoksa akıntının da kötü kokusu yoksa sorun yapmayın.
Nkrblt 1erkekkannesiiii yok yeşil değil yani rengi i yok artık peçete koyuyorum bakıyorum onda da ıslaklık oluyor ama cok değil öyle olunca
sadett Nkrblt günlük gelıyor 1gun gelmezse ertesi gün mutlaka Dr rahım büyüdüğü ıcın beyaz şeffaf akıntılar normal demıstı. O yüzden cok takmadım
Vera09 Nkrblt akıntının yanında ıslaklık varsa enfeksiyon olabilitr. Ben de ıslaklık oluyordu ter ya da idrar diye düşünüyodum idrar tahlilinde enfeksiyon çıkınca doktor fitil verdi. Fitilden sonra o ıslaklık da kesildi
Nkrblt Vera09 benımde idrar yollarında bakteri cıktı sınır 60 benımkı 1489 cıktı ama doktor öyle önemsedi