msaslaner 1ciftyesilgoz ben dün guslettim henğz birliktelik olmadı günaşırı deneyeceğim arkadasımda rüyasında beni kız bebeğim olurken görmüş bakalım ne olur 🙄
Fatmasukes141214 msaslaner amin inşallah 🤲🏻 Korunurken hep Çin takvimine bakardım artık hiç farketmez 😂
Fatmasukes141214 msaslaner polikistlik yok bende kullanmak ne kadar doğru aslında doktora sormak lazım
zeynepaylaipek Dışardan pek birşeyin etki ettiğini sanmıyorum kızlar. En önemlisi kafaya takmamak stresli olmamak ilk kızımda yedi sekiz ay denedik öyle hamile kalmıştım ikincisinde hiç beklemezken oldu. Genelde ilk hamileliklerde zor oluyor sanırım.
msaslaner zeynepaylaipek kesinlikle çevrede örnekleri görünce inancı artıyor insanın düzenli ve mutlu bir ilişki= gebelik 😍
Fatmasukes141214 zeynepaylaipek evet ilk zor ikinci hemen oluyomus doğurganlık yüksek olduğu için canım
1ciftyesilgoz zeynepaylaipek tabii ki 6 ay bir sene normal karşılanıyor ama pcos olup eşinde sperm sorunu olup iki üç ayda hanile kalanlar olunca insan kendini ister istemez kıyaslamaaya sokuyor 🙊🥹 elbette biliyorum ki şuan yaşadığım normal bir süreç..
1ciftyesilgoz Fatmasukes141214 ben 30 günde bir regl oluyorum yumurtlama günlerim 15-16. Günlerde oldu üç ay boyunca. Sonra doktora gittiğimde o da 12/14/16/18 günler değerlendir dedi🙊 onu da denedim.. şimdi düzenli ilişki ama 15-17. Günler arası sık ilişki denedim
Betuscan Fatmasukes141214 mfk ınstagramdan takıp et 2 gün bırlıkte olup 3 gün olmuyorsun bu döngü boyle devam edıyor tabı tam bılmıyorum ama suan unuttum ama bır bakın hergun hergun olur ise spermlerı öldürür
1ciftyesilgoz Fatmasukes141214 verir kuzum. Siz kaç aydır deniyorsunuz bu arada kaçırdım galiba orayı🥲
Fatmasukes141214 1ciftyesilgoz 3 ay bitti 4 aydayız geçen ay 8 gün geciktim biz bian oldu mu falan negatif çıktı kan testi bile verdik idrar yanıltabiliyomus diye
1ciftyesilgoz Kızlar bu ay tam yumurtlama günlerimde tatildeydik ve çocuk için yatağa girmedik kafam önceki aylara göre daha rahattı herşeyden önce 🙏 ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış
msaslaner 1ciftyesilgoz bizde böyle topluca bir post açarız bekledik oldu deriz inşaallah bakalım önce hangimiz gebe kalır kuzlar 💃🏻🌹
Fatmasukes141214 1ciftyesilgoz 1ciftyesilgoz bu ay bende umutluyum valla Eabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲🏻
menessare 1ciftyesilgoz adetinize ne kadar kaldı ? Tatilde gebe kalan insan sayısı çok. Benim bu ay olmazsa diğer ay benimde tatile denk geliyo yumurtlama bu ay umarım olur tabiii :)
Fatmasukes141214 msaslaner kesinlikle ben bir yıldır veliyim yeni başladık işte bebek çalışmalarına siz ne kadardır evlisiniz kızlar