Aysunnn1907__ Bugün 12+0 olduk şükür🧿 İnstagramımda 90 kişi ekli. Ve hepsi arkadaşlarım ve akrabalar. Hepsi de 5.haftamdan beri biliyorlar hamile olduğumu. Anı kalsın diye paylaşım yapacağım. Lakin bir şey olur korkusuyla yapamıyorum . Böyle olmam normal mi
Elifinannesi4- Aysunnn1907__ tabikide normal ben herkese soyledığım günün akşamı düşük riski yaşadım ama belkide öyle denk geldi yine de sakınmanda fayda var derim 💕
durumom2022 Aysunnn1907__ Bende öyleyim 26 haftalığım hiç birşey paylaşmadım cinsiyet partisi de yaptım sadece gerçekten yakınımda olan kişiler gördü bildi Kimin ne gözle bakacağı belli olmaz ben doğunca da paylaşmam gözbebeklerimiz onlar bizim bişey olmasın 😄
annebebek6748 Aysunnn1907__ valla bende be zaman paylassam bi hasta oluyorum ama oku kendi kendini nazara baska yapcak biseyimiz yok
Aminenin_annesi Aysunnn1907__ ben 5 sene üzerine hamile kaldım nazar korkum da hiçbir zaman olmadı kalp atışından beri paylaşıyorum hevesim kursagimda kalsin istemedim 36+5 im cok şükür paylaştığım icin de bir sıkıntı yasamadim dogunca da paylasicam güzeller güzeli kızımı 😚
Aysunnn1907__ Elifinannesi4- en iyisi cinsiyeti belli olsun ismiyle paylaşmak galiba😂 Kesin yoruma cinsiyeti ne diye yazanlar olacaktır🤦🏻♀️😂
Elifinannesi4- Kızımı ne zaman paylaşsam bi anda ağlamaya başlıyor bebeklerimiz çok çabuk nazar oluyor
1erkekkannesiiii Aysunnn1907__ ben de nazara cok inanıyorum. Kime iyiyim midem bulanmıyor desem akşamı midem dışıma çıkıyor. Göze nazara aşırı inanıyorum bence ayrı bir hesap açın kimseyi takip etmeyin oraya atın biriksin ilerde bebeğinize verirsiniz hesabı. Paylaşmak isterseniz yine paylaşın tabi kimse bisey diyemez ama. Ben 17 haftalığım daha bisey paylaşmıyorum korkudan. Annem yakın çevrem biliyor o kadar 🥹
Elifderin34 Aysunnn1907__ ilk hamileliğimde hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kayınvalidem bütün sülalaye haber etmiş bir kaç gün sonra bebeği kaybettik ikinci hamileliğimde sıkı sıkı tembihledim söylemeyin diye zar zor 2 ay saklayabildiler sonra yine söylemişler herkese ama şükür bunda sorun yok siz de zaten herkes biliyormuş paylaşım yapmanızdan da bir şey olmazdır bilmiyor olsalardı orası ayrı :)