Doktorumla SSVD anlaşmalı gidiyorduk aslında sonuna kadar normal doğum yapmak istiyordum 39+4 haftama kadar herşey iyi gidiyordu aslında fakat 39+6 da bebeğin hareketlerinde azalma hissettim nerdeyse hiç yok denecek kadar 40+1 de kontrole gittim ve doktorum bebeğin içerde tamamen suyunun bittiğini ne yazık ki bu durumda normal doğumu bekleyemicez hazırsanız acil sezeryana alacam dedi bir anda eşimle şoka girdik tabi hazırlıksız gittik tamamen kontrol kafasıyla. Doktor nst istedi kalp atışlarına bakalım ona göre sabah 7 de alayım o zaman dedi bizde tamam dedik. Herşey normal görünüyor dedi Allah’tan ve eve geldik bütün hazırlıkları tamamladım sabah 7 de hastaneye gittik yatışım yapıldı tabi yine nst’ye bağladılar beni kalp atışı kontrolü için ve normaldi ben heyecanla bekliyorum tabi bir yanım korku birşey olacak mı diye bir yanım heyecan yeniden aynı duygular diye. Saat 13.30 oldu ve beni ameliyathaneye götürdüler spinal yapıldı doktorum geldi 13.41 de kızım dünyaya geldi tabi hemen bana göstermediler içerde susuz kaldığı için hemen çocuk doktoru müdahaleye aldı kontrollerini yaptı sonra giyinmeye verdi tabi o sırada çocuk doktoru yanıma geldi bilgilendirme yaptı ve gayet iyi olduğunu söyledi ve bütün işlemler bitince çocuğu bana gösterdiler ve saat 2 de odaya geçmiş oldum çok hızlı ilerledi herşey bu konuda çok iyiydi. Hemşireler ebeler çok ilgiliydi doğru bir hastane tercih etmiştim. İkinci sezeryan olduğu için mi bilmiyorum bugün 3. Günüm ve halen fazlasıyla ağrım var ne yazık ki. Bu arada gazımı ve büyük abdestimi sezeryan akşamı yaptım o konuda zorluk yaşamadım. Sütüm ise daha yeni inmeye başladı. Sorularınız varsa cevap verebilirim. Rabbim hayırlı bir şekilde çocuklarına kavuştursun herkesi 💞