Mehtapp06 Zmra10 3 sene önce yaptım şimdi yeniden lokman hekimde takipliyim. Postunuz yukarı çıksın diye yazıyorum
Kevser00 Zmra10 canım oraya hiç iyi demiyorlar bi yakınımın arkadaşi doğum yaparken bebeği zarar görmüş başka bi hastaneye bak istersen
Zmra10 Kevser00 ben bu hastanede takipliyim canım şimdilik memnunum aslında 😊 ben doğum süreciyle ilgili birkaç bir şeyi merak etmiştim ondan post açtım
Gzde06 Bende oraya takipliyim 1 haftamız kaldı bakalım çok memnun kaldım şimdiye kadar umarım doğumda da öyle olur
Gzde06 Zmra10 benim de ilk doğum olacak o yüzden bilemiyorum nasıl olacak doğumdan sonra söyleyebilirim bunu ancak😍😍😂
Mehtapp06 Zmra10 ilk çocuğumda çok güzel bir çekim yaptık fotoğrafları dijital olarak istedik vermediler. Bi albüm hazırlamışlar güzeldi beğendik fotoğraflar biraz soluk çıkmıştı ama genel olarak memnun olduk
Zmra10 Gzde06 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 birde şeyi merak ediyorum özgül hanım kaçıncı haftanızda çatı muayenesi yaptı?
tugbacns Cananyildiz ben şimdilik gayet memnunum. Sorduğum soruları açık bir şekilde cevaplıyor yaklaşımı iyi nazik birisi. Umarım doğuma kadar da böyle güzel gider