limoncicegimFO Yarın doktor kontrolüm var 17 haftaligiz doktor cinsiyeti görürse söyleyecek ama ben eşimle beraber öğrenmek istiyorum nasıl sürpriz yapabilirim
girl_boy_annesi limoncicegimFO 2 çocuğumuda doktor eşime gösterdi bak kız bak oğlan diye o heyecanda güzel oluyor ama benim hoşuma giden bi kutunun içine mavi veya pembe patik koyabilirsin 🥰🥰
Semilk05 limoncicegimFO seninle beraber biri daha gelsin yakınından ve doktor ona sölesin cinsiyeti sana sölemesin. Küçük bi balona da pembe veya mavi pul koysun heryerde satılıyor kocanla patlat böylece aynı anda öğrenmiş olursunuz 😂
A_syma limoncicegimFO Ilkinde doktor soyledi. Bunda yetisemedi doktora esim. Arabaya binince ultrasonu verip kizinin resmine bak babasi diye vermistim :) 2 kiz babasi
Nurten2610 limoncicegimFO valla sürpriz yapicaktm ama eşimin sabırsızlıgi sağolsun odaya fırlayıp cinsiyeti kendi sorduğu için beraber orda öğrenmiş olduk oysaki çok hayalim vardı 😒
limoncicegimFO girl_boy_annesi ben de doktoruma cinsiyetini kagida yazdırayim cinsiyete göre de mağazadan zibin felan alıp kutuya koyup öyle mi birlikte öğrensek eşimle diyorum
limoncicegimFO Semilk05 bu da olabilir canm aklımda ya bu yada kutuya cinsiyete göre zibin alıp koymak var bilmiyorum kararsizim
Semilk05 limoncicegimFO dediğim givi yaptığında eşinle aynı anda öğrenmiş olursun diğer türlü de eşine sürpriz yapmış olursun tabikide karar senin 🌹
limoncicegimFO A_syma bu da güzel ben de akşam işten gelince birlikte öğrenelim istiyorum akşama kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum ama ilk bebeğim eşimle öğrenmek istiyorum hatıra kalsın o heyecanı beraber yaşayalım istiyorum
limoncicegimFO Nurten2610 sağlık olsun cnm başka bebiş nasip olursa hevesini ona sakla içinde kalmasın
A_syma limoncicegimFO Ille sart degil herkesin gelmesi. Ogrenen arkadasiniz balonu hazirlasin. Aksam sizde ufak bir ortam yapin. O balonu beraber bas basa patlatip ogrenebilirsiniz
limoncicegimFO A_syma alt üst şapkalı bir takım alıp doktorumun cinsiyet yazdığı kağıtla birlikte açıp beraber öğrendik