Snmbysl Ormanmeyvelii şekerim olsaydı banada yasaklardı doktorum canım🤗 inşallah bebis iyi olur bi sıkıntı çıkmaz
Snmbysl Mlkysf ahahaha benimki babasının kopyası yüzünü hep gösterdi az biraz kıskandım yani sonuçta annesiyim banada benzeyebilirdi 😅 maşşallah saglıcakla alırız bebisleri gucagımıza umarım🥰
Mlkysf Snmbysl Amin canım oğlumda babasının minyatürü 2 numara da sanki ona benzeyecek gibi ama belli de olmaz diyorum 😀😀
Snmbysl Obirgebe canım sabah aksam süt içtim aralarda yogurt ayran 3 litreden fazla su içtim kaşar peyniri yedim iste badem et günlük muz yedim arada karpuz yedim bide erken doğum riskimdem dolayı dinlendim hep çok şükür simdi iyiyiz🥰
Snmbysl Esmadutar ikisinin kilosuda aynımı ? Allah bagıslasın yavrucaklarını canım benim bildigim ikizler genelde zayıf oluyor hem bi sıkıntı olsaydı doktorun belirtirdi çok kafana takma bence insallah herşey çok güzel ilerler❤️
Snmbysl Obirgebe kaç haftalık bebis insallah zamanını bekler bebis 🤗 doktorum bol bol su iç en az 3 litre iç dedi sende çok dikkat et buna canım çok şükür 34 dü geçtik bundan sonrası sıkıntılı olmuyor zaten
Snmbysl Obirgebe maşşallah canım benim 31 de sıkıntı cıktı bi ay atlattık bakalım daha ne kadar dururuz bilmiyorum tabi🥰 kız erkek ne cinsiyeti canım🥰
Snmbysl De25 canım bende esimde çok iriyiz zaten bebiste önden gidiyor doktorum zayıf olması mümkün degildi zaten falan demisti düşün yani
izobellaaa-_- Snmbysl ayy kızzz o zaman benim bebeğim de seninki gibi dombişcikkk olur mu benim ki erkek😂🥹🥹
Snmbysl izobellaaa-_- olur olur niye olmasın🥰 öncelikle sağlıklı olsunda tabi sonra tombuk yanaklar olsun🥰
Dibekli Bende 34+6 da gittiğimde 2800 dedi doktor 1 hafta önden gidiyor dedi bende dikkat ettim . Sağlıcakla gelsinler insallah 😊