Miniminnacik Kizlar merhaba doğumdan kalan sarkma var bende biraz yapımdan dolayı ve çok rahatsız oluyorum karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama korkularım var olan var mı bu konuda en iyi hastahane ve hekim öneriniz var mı teşekkür ederim
bykarakan Miniminnacik güzellik salonlarının kesin çözüm olduğuna inanmıyorum sarkan deri komple alınıp gerdiriyorlar ameliyatla hatta annelik estetiği diyede geçiyor karnı gerdiriyorlar meme sarkmışsa onu topluyolar bütün deformeler anlayacağın 🙃
Melek_Erten Miniminnacik bende ilk gebeligimde biraz kaldi karnim sarkma simdi ikinci hamileyim. Dogumdan snra düşünüyorum bende. Ama ben goguslerimde büyüktü 90 falan iyice büyüyor emxirme vs. Döneminde. Nasipte varsa dogumdan emzirme olayi bitince direk yaptrmak istiyorum. Guzellik merkezlerine de aldanma sakin 1 cm yag yakma diye onlarla para alınıyor kesin cozumde degil.
AnagibiAnaa Miniminnacik Canım korse dene önce bi benim de çok sarkmisti korse öyle güzel topladı ki gören bu asla doğum yapmış demez ( Yamuna korse) Instagram sayfasından bi bak kesinlikle tavsiye ediyorum
Miniminnacik Kbra52 güzellik merkezinde Sarkmayi geçiren bir işlem var mı ki ameliyatsız kesin çözümlü
Miniminnacik Masumanneinci Canım sarkmaya kesin çözüm ameliyat diye biliyorum ben estetik karın germe ameliyatı sarkmış gevşemiş olan fazla deriyi alıyor karın dümdüz oluyor
Miniminnacik bykarakan aynen arkadaş demiste güzellik salonu diye bende ona istinaden yazdım kesin çözüm ameliyat
Melek_Erten Erva94 50 bin yok. 30 bin falan. Gecen bi bayan karin gogus gidi bisektomi falan hepsini 70 bin vermisti.
Melek_Erten Miniminnacik canım prf dr özgür pilancı diye bi adam var çok övüyorlar ama ben ilk göğüs icin baska doktor sordugmda emzirme olayin bitsin 6 ay gecip öyle gel demisti. Bu hepsini yapiyo hamileyim diye hic buna gitmedim ama duydum. İstda isen bi bak istersen
Feyza-nur Miniminnacik bunun yerine önce spora gitmelisin plates be kardiyo aynı anda yaparsan göbek filan kalmaz
AnagibiAnaa Oelrlrkmemdmd Evet doğumdan 3 ay sonra kullanmaya başladım 10.15 gün gunde 8 saat düzenli olarak kullandım hemen etki etti. Bide takat takmaz 2 beden incelme oluyor 😍 birçok kişi dua ediyor iyiki onerdin diye. Biraz kilo alsam hemen kullanmaya başlıyorum
Summerwine Bildiğim kadarıyla bazı insanlarda karnın iç kısmında bir yer tamamen ayrılıyormuş bunu da ne spor ne korse toplar anca ameliyat yapılabilir.İnstagramda Ece Dündar var en son o yaptırdı baya da güzel oldu doktoruna bakabilirsiniz İstanbuldaysaniz