Esraaa_123 Merhaba anneler özel hastanelerde acilden giriş yapıldığında ücret alınıyor mu ödeme yapan annelerimiz var mı hafif hafif sancım var yinede bir baktırmak istiyorum.
yabadabaduu Esraaa_123 ya ben bi kere kanama için gittim iğne yapıldı serum takıldı ama hiçbirine ücret ödemeden çıktım takipli olduğum doktorun hastanesiydi ondanmı bilmiyorum ama sonuçta yine alırlardı her hastane aynı değildir belki
ireemnuur Esraaa_123 ben kanamam olduğu için direk acile gittim ambulansla yatış verdiler ücrette alındı yatış olmasaydı alırlar mıydı bilmiyorum
Summerwine Esraaa_123 normalde acillerde para alınmaması gerekiyor yasal değil adı üstünde acil cunku
sedamhc Esraaa_123 eğer takipli oldugunuz bir doktor varsa ödeme sonrasi ilk 10 gün ücretsiz muayne olabilirsiniz tahlil yapılırsa ücret aliyorlar ama takipli oldugunuz bir doktor yoksa ücret ödüyorsunuz ücretsiz bakılmıyor :(
Semra41 Esraaa_123 ben arada gıdıyorum sancım vs olduğunda önden doktorumla konuşuyorum dırek dogumhaneye geç dıor bana bende acilden gırıs yapıp dogumhaneye gecıyorum ama ücret hıc odemedık sımdıye dek
Esraaa_123 Teşekkür ederim hepinize geçende gittiğimde alınmadı ama bir arkadaşım aynı hastaneye gittiğinde ödeme yapmış o yüzden tereddüt ettim bende sizlere sormak istedim.
Melek_Erten Acilden de girseniz kırmızın kod almazsaniz para odersiniz. Ama kirmizi kod alip girerseniz hicbir ucret talep edemiyo.