bebegimvben Kızlar 14+5 günlüğüm şu zamana kadar aşermedim hiç. Erken mi acaba. Sizler kaç haftalık aşerdiniz.
hiloo bebegimvben bende daha yeni yeni başLadım aşermeye iLk aşure ayı geLmeden aşure aşermiştim az önce de un helvasını aşerdim ve afiyetLe yedim bende 10+5 oLdum 🤗💕
Albatros3501 bebegimvben walla 16 haftaya kadar limon turşu ve domates aşerdim 😀 aşerme dönemi bitti ama eşim hâlâ aşeriyom sanıyo bişey istediğimde😂😂😂😂
Aydanask Ben ilk haftadan itibaren aşerdim yada psikolojik 😂😂 sanırım biraz hamileliğimden faydalanıp şımartıyorum kendimi benimki aşermek degil 😂😂 10+4 haftalık hamileyim 🙈🙈
Kumral60 Seldaapk ayniyiz canim bende de henuz yok ama zaten 5 aydan sonra baslio daha belirgin olarak belki aseririz.
detetedmom404 12+5 tatlı meyvelerden aşerdim psikolojiktir diye düşündüm hep ama hala rüyalarımda bakalavalar şerbetler tatlılar görüyorum
CansuCaTurkmen Aşerme zaten ilk 3 aylık bölümde daha belirgin olan birşey ben hamile olduğumu aşermeyle anlamıştım 😂
Seldaapk Albatros3501 valla ben diil ama kocam aşeriyor sendrommus sanırım hamile eşlerinde oluyormuş bazen adam kavanoz kavanoz turşu yiyor kaç aydır 😂😂😂
Asil09 Sadece canım ekşi peynir istemişti 😁eşim ekşi peynir nasıl oluyor Bu nasıl aşerme demişti 😁😁🤣ama bulmuştuk tulum peyniriymiş 🤣
Kumral60 Seldaapk yok canim 2. Donemde olur en fazla asermemek en iyisi arkadasim markette tarhana yok diye hungur hungur aglamisti da getirmişlerdi diger gun😂😂
Muhammedamine bebegimvben 26 haftalığız bende aşermedim psikolojik birşey heralde zaten ilk 4 ay kusma ve tiksinme yle geçti bu olmak zorunda değilki erken veya geçmi diye düşündün ☺️