Bende 37. Haftaya girdim geçen çarşamba günü doktor kontrolüm vardı. Bebeğin kafa gelişimi 2 hafta önden gidiyor 🥲 kilo olarakta fazla o da önden gidiyor. Doktorum normal doğum istersen bekleyecz sezeryan istersen gün verebilirim dedi. Bende kafasının büyük olması normal doğum için beni korkutuyor dedim ben öyle deyince doktorum da seni zorlayabilir bende sezeryan öneririm dedi. Çünkü hem ilk doğumum hem de vücut olarak minyonum. 30lu haftalara girdikten sonra çok fazla bir kilo alımı olmamasına rağmen ben ayak diz kapağı gibi eklem ağrılarım çok arttı. Bunu doktoruma söylediğim de bana kemiklerin ince minyonsun kalsiyum yazacm sana dedi ekstra onu kullanmaya başladım. Çatı muayenesi henüz yapmadı çatı darlığı falan var mı bilmiyorum. Ama bende artık sezeryan düşüncesi ağır basmaya başladı. Çünkü bebek aşağı doğru döndü ama hiç açılmam yok henüz. Hala kontrollerde yüzünü görüyoruz. 1 2 hafta daha gelmese normal doğumu beklesem bebek iyice irileşecek. Alt tarafta kesik olsun veya suni sancı alıp o sancıyı çektikten sonra sezeryana girmek istemiyorum 🥲