Deletedmom_10 Ağzına temiz bir bez veya spancla ılık suyla mama sonrası agız bakımı yapmanızı ve su vermemenizi öneririm
Ben de verilmemesi taraftarıyım hatta eskiler sizin dediğiniz gibi su ihtiyacı için değil de ağzında yara pamukçuk vs oluşmasın diye verirlermiş 😊 spanç dediğiniz gaz bezi olarak geçiyor sanırım diline damağına vs temas ettirerek mi temizlemeliyiz? 🌸
kelebek_17 Dr.Osman Gönülal ı dinliyorum, mama versenizde 1 damla dahi su vermenize gerek yok diyor.
Evet bence de mamada zaten suyla hazırlanıyor yoğun bir içeriği olunca öneriyor herhalde bazı doktorlar bir de sıcaklardan ötürü sanırım🌸
Merve201119 sadece mamayla beslenen çocuklara veriliyor su canım benim oğlum sadece mama ile bekleniyordu ben veriyordum
Her mama içişinden sonra 1 çay kaşığı mı verdiniz? Yoksa günde 1 tane mi evet benimki anne sütü de alıyor muhtemelen ordan zaten karşılıyordur su ihtiyacını 🌸
Canselyaren Bnim oğlumda 5 aylık şuan gunlukk 100 CC ladar içiyor
Siz mama ölçüsünden bahsetmişsiniz sanırım ben mama sonrası verilen suyu sormuştum 😀 benimki 42 günlük nerdeyse 120 ml e kadar içecek 5 ayda 100 ml az değil mi anne sütü de alıyor mu?
😂😂😂 aynen ağzında yara olmasın pamukçuk olmasın diye biz verirdik diyor annem de