Bestegkcegul Hamileliğinizin başından beri içinize doğan cinsiyet tahmininiz öğrendiğinizde doğru çıktı mı☺️ Ben başından beri kız hissediyorum henüz belli olmadı cinsiyetimiz 12+5
Stuna Bestegkcegul ben o kadar emindim ki kız olduğuna nerdeyse kıyafet almaya başlıcaktım ama erkek çıktı😂
Eldgrn Bestegkcegul aynıyız 12+5 yarın doktora gidicem cinsiyet için inşallah gösterir kendini ben hep kız çocuk hayali ile yaşıyorum bu yüzden tam tersi olacak gibi hissediyorum erkek ilk önce sağlığı yerinde olması tabi ama gönlüm kızdan yana
Baltopu2 Bestegkcegul ilk gebeliğimde hep erkek hissettim erkek oldu,şimdide kız hissediyorum fakat isteğimle karıştırdım mi bilmiyorum 😂bu kez kız istiyorum çünkü sağlıkla hayirlisiyla
edaa1402 @Bestegkcegul bende hep kız hissettim ama görümce ve kaynana ben kız istiyorum diye sürekli erkek olacak demeleri yokmu beni bitiriyor 😂
Bestegkcegul Eldgrn aynen öyle önce sağlıklı olsunlar tabiki ama benimde gönlüm kızdan yana eşiminde ☺️
mimar_anne Eşiminde benim de hep içimize erkek doğdu oğluşumuz olacak inşallah eşim kız istiyordu ama hep erkek doğuyordu içine ama hiç farketmez sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🧿
edaa1402 @Eldgrn benim de bir kız çocuk hayalim var canım hep kız istedim evliliğimin başından beri sağlıklı olsun da ama kızda olsun inşallah haftaya gösterirse cinsiyetini öğrenicem bakalım 😇🥰