Pinarakcy Ben gölcükteyim burda devlet hastanesine gidiyorum doktorum selçuk bey çok iyi ilgili biri bilgin olsun
Kbrsoy Ben Kocaeli medical parka Bertan Beye gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan. Fakat 161 tl muayene ücretiyle başlamıştım geçen ay zam gelmişti 175 tl ödemiştim. Bu ay tekrar zam gelmiş 195 tl olmuş muayene ücreti. 32. haftadayım doktor değişikliği de yapmak istemiyorum bi de bundan sonra kontrollerim 15 günde bir. Napıcam bilmiyorum
Suu41 Kbrsoy ya her ay zam mı olur biraz abartmışlar tabi şunun şurasında birsey kalmamış doğuma doktor değişikliği vs olmaz inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın canım bebeğini kucağına ben Yasemin hanıma gittim medikalde ama bilemedim biraz soğuk geldi ne yalan söyliyim
Ecemk Kbrsoy bende 34. Haftalığım canım lütfiye hanıma gidiyorum ama doğumlarını medicalde yaptırıyor doğum ücretlerine de zam gelmiş
Beyza7950 Bende gölcük aile konakta numan bey e gidiyorum. Detaylimi orda yaptirdim gecen hafta cok ilgililer ve hastane de cok temiz. Doktorumuzda iyi sagolsun. Ben 25 haftalik hamileyim bebegimin suyu sinirda erken dogum olabilir dedi inan soylerken doktor soguklugunda degil beni korkutmamak icin elinden geleni yapti cok memnunum
Suu41 Beyza7950 bu hafta Gölcük aile konaktaki Ahmet beye gittim ama aklım çok karışık napcam bilmiyorum biran önce de seçim yapmam lazım artının düzgün bir hekimim olmalı 🙈
Mehtapkz Suu41 bende ilk haftalarimda ahmet coskana gittim fakat bana suratsiz samimi gelmedi degistrdim canim bide sikayet vara baktim hakkinda guzel seyler yazmiolr oyuzden sogudum biraktim akademide Nuri huseyinogluna gidiorum cok memnunum herseyi anlatior sormama bile gerek kalmior
Nagos Hasrethasret telefonda fiyat vermediler de bana geçen sene arkadasım 150 tl ödedi ya şaka givi ucmus fiyatlar Ahmet beydi omunda doktoru
Esomami Nagos kocaeli hastanesinde 250 tl en uygun orda canm ozel hastane olarak yeni koyde acilan kocaeli hastanesi
Tunurr Akademi hastanesi Nuri hüsryioğluna gidiyorum muayene ücreti 147 lira çok memnunum. Normal Doğuma 3900 sezeryana 3650 dediler şuan için fatura istemezsek tabi. Ama fiyatlar değişecektir
Sevdali İzmit özel kadın hastanesi hilal bayrama gidiyorum henüz tam karar veremedim ikinciye gidicem inşallah iyi geçer fiyatı 75 di sanırım
Esraselim Ecemk 10 gün önce randevum vardı muayne ücretine zam gelmiş ama doğuma zam yoktu konuştuğumuzda yılbaşından sonra bekliyoruz zam demişlerdi ama her an gelebilir
VVV41 Konak hastanesi Firdevs Şekerci Baran Allah’a şükürler olsun çok memnunum 🙏 o kadar doktor dolaştım. 100 tl muayene ücreti ilgi alakası benim için Harika inşallah böyle devam ederiz 🙏
Tunurr Mehtapkz ayyyy çok güzel çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cinsiyeti ne bebişinin 🤗