Arvenveannesi Benim gibi hisseden var mı acaba? İki gündür olmaya başladı ara ara batar gibi hissediyorum.
Almila0633 Arvenveannesi Al benden de o kadar 2 gündür bende de aynı durum var bebek büyüdüğü için rahime baskı yapıyor diyorlar inşallah öyledir insanı tedirgin ediyor
Esraerdemserin Arvenveannesi ben 12+6 yım gebe kaldığımı ogrendigimden beri ara ara şiddetli kasik ve bel ağrım oluyordu. Bugün doktora sordum çok normal kendini yormamaya çalış bol bol dinlen dedi
Eldgrn Arvenveannesi canım bende de var 12+5 im kasıklarımda ağrı vuruyor korkmaya başladım ama şiddetli olmadıktan sonra korkulacak birşey yok diye biliyorum ondan sakin tutuyorum kendimi 3-4 gündür başladı bu Ağrı’da rahim genişliyor ya normal aslında
Yagmurrr98 Arvenveannesi 13 haftaya girmemle başında hissettiğim ağrılar geri geldi galiba bu haftalarda hissetmemiiz normal bişey
Arvenveannesi Almila0633 ayy aynen canım brn de korktum. Önceleri hissetmeyince inşallah öyleyizdir🙏💕
Arvenveannesi Esraerdemserin çok teşekkür ederim içim rahatladı. Ben de ayaklarımı yükseğe koyup uzanıyorum🙏
Arvenveannesi sekermomgeliyo aynen canım bende hissediyorum. Ayakkarımın altına yastık koyup dinlenmeye çalışıyorum çok sağol 🙏💕
Arvenveannesi Eldgrn aynen canım ben de iki üç gündür hissediyorum. İlk haftalarda da olmuştu. Sanırım artık büyüyoruz🙏Bir çok kişi aynı şeyi hissediyor demekki🙏 Sağlıkla gelsin minnoşlar💕
serdemgunes Bende 15+4 12 den sonra başladı biraz ayakta dursam felan agrıyor heralde dediğiniz gibi artık büyüdüğü içindir kasık agrılarına kanama lekelenme olmadığı sürece normal karşılıyorlar
Esraerdemserin serdemgunes evet doktor onuda söyledi yeter ki kanama olmasın, kanama olursa hemen iletişim kurun dedi. Diğer ağrılar normal karşılanıyor ve dinlenme tavsiye ediliyor
Arvenveannesi Yagmurrr98 kesinlikle tam da tarif ettiğiniz gibi oluyor. Yalnız değilmişim demekki ☺️ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah çok sağolun💕🥰
Kkzm Arvenveannesi evet hayatım çok normal ben çok çektim ama bol su içmeye ve hava ne kadar sıcak olursa olsun ayaklarını üşütmemeye dikkat et bunlar çok etkiliyor