Umrann20 Kizlar dün doğum yaptım 39 haftalık fakat hâlâ sütüm gelmedi çocuğum aç ne yapabilirim en etkili çözümler neler
Melekebbr Umrann20 kayısılı üzüm kompostosu bol bol için. Bestlak damla alın 20 damla kadar günde 2 defa. Ilık duş alıp masaj yapın kanalların açılmasına yardımcı olur
La_le Umrann20 bulgur yiyebilirsin canım et suyu yap iç ve yemek ayırma bol bol dinlen uyuman senin için iyi olur canım sutunu arttırır patates çok tüketme senide bebeğinde kabız yapabilir dokunur duş al goguslerini sabunla yika günde 2 veya 3 defa bol bol su tüket o da çok süt yapar mama veriyor musun şuan karpuz da çok süt yapar ben hep karpuz yiyorum 7 / 24
Ranammmm Umrann20 Bol su iç göğüslerini sıcak suyla yıka veya sıcak duş al, tahin helvası, dereotu, bulgur pilavı, yeşillik çok süt yapar, rezene çayı, bestlak damla
HaticeElmas Merhaba kızlar bende 20 gn sonra doğm yapacğm sezeryan olacak sütüm gelmezse diye şimdiden damla kullansam olur mu bi zararı varmı üstünde bişy yazmıyor doğmdn önce kullanan var mı süt artsn diye