TgceDfne Merhabalar nasip olursa normal doğum yapacağım kızlar.. 37+6 haftalık olduk sabırsızlıkla kızımı bekliyorum. Kimler kaç haftalık iken doğum yaptı merak ettim kızlar hadi toplanalım:)
tazebiranne_hg04 TgceDfne 37+4 tüm 37-38 haftalıklar tek yürek… kafalarda tek soru: bebek ne zaman gelecek? Çok yakında herkes cevabına ulaşacak az daha sabır 😂😂😂
Arife2736 Ben ilk oğlumu 38+5 de doğurmuştum normal doğumdu bakalım ikincim ne zaman gelmeyi secicek ins sağ salim kucağına alırsın kızını doğum hikayeni okuruz burdan
TgceDfne Arife2736 Sağolasın canım benim rabbim seninde ikinci evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı güzel ömürleri olsun evlatlarının.. inşallah bakalım heyecanla bekliyorum umarım güzel bir hikayemiz olur hepimizin :)
TgceDfne Esrraadil Son haftalar da iyice sabırsızlanıyor insan dimi 😊 Bakalım cevaplar gelir inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin birbirimize de dua edelim 🤲🏻
TgceDfne Marblingg Rabbim kolaylikla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🥰😍
Esrraadil hhacerozer yaa ne güzell nasılsın pekii? Çok fazla boyun bel karın ağrım var, kasıklarımda sızı hissediyorum bazen mesanemde baskı hissediyorum 😂 heran doğurucakmış gibi ama hiçte doğurmicakmış gibi
Arife2736 hhacerozer 2900 doğdu hastaneden taburcu olurken 2800 ödem atıyormuş sonra düzenli kilo aldı
TgceDfne tazebiranne_hg04 Ayy evet ya 😍 inşallah birbirimizin güzel haberlerini de alırız buradan. Sağlıkla gelsin tüm minikler 😊