Srplbstn Arkadaşlar idrar tahlili yaptırdık bugün ıdrarda lökosit çıktı başına bir şey gelen var mi doktoruma ulaşamadım
fatos2404 Srplbstn benimde yaklaşık bir aydır var ve düşmüyo ilk ++ydı şimdi +++ sinirlerim bozuldu o kadar dikkat etmeme rağmen, yarın kültür testi yapıcam inşallah kötü bişey çıkmaz 🙄🤦
YagizAsyaMom Srplbstn tek çare bol su ve iç. Çamaşırı temizliği. 50 derecede yıkıyorum çamaşırlarımı ve başka hiç bir şey atmıyorum makinaya sadece don🙆♀️ Su içmek gerçekten önemli ne kadar bol su o kadar idrar demek ne kadar idrar o kadar enfeksiyon atımı demek
Hatunnn Srplbstn idrar kulturu yaptirin bir de bendede lokasit cikiyor hep ama kultur temiz olunca icimiz rahat ediyor
YamurmitKayhan Miktarı önemli canım genelde idrar yolları enfeksiyonunda cıkıyor hamile arkadaşımdada öyle yüksek cıkmıstı doktoru bol su iç demişti bide ilac vermiş cabucak atlattı
Esra8861 Hamilelik boyu cektipim bir sorun, şimdi 27 haftalık hamileyim, son tahlilleri temiz cıktı nasıl olduysa, ama su cok içtim en az 3 litre. Vede gunde 3 kez camasır degıstım, sabah aksam belden asagımı ılık suyla sabunla bol bol yıkadım, birinden duymustum o kişide doğal sirke ile temizliğini yapmış ben onu denemedim
Srplbstn Sadece + yazıyordu lökosit e doktor a attım sonucları şimdi geri dönüş yaptı bi sorun yok dedi çok şükür