Melismelo Kızlar 31. Haftama girdim ve yaklaşık 1 haftadır yine bulantılarım başladı sürekli araba tutmuş gibi ağzımın tadı bozuldu..ilk 3-4ay böyleydim ve yine başladı kafayı yicem nasıl gecer😩
Minikoanne Melismelo bmde o zman öyleydim 38 im arada yine oluyor uyuyamıyorum bulantım oluyor normal yani korkma naneli şeker at agzına 😘
yagmurrrra Melismelo bende öyleyim 30+2 bide çok kaynama oluyor hergün özellikle sabah bulantılarım başladı ağzımdan fışkırıyor🤦🏻♀️ Sıcakta yemek yapıncada midem bulanıyor 🫣 tam biraz rahat ettim derken geri başladı
kadrfdan Melismelo benim ilk aylarda çok nadir olmuştu bulantım Bende şuan 32.haftanin içindeyim 10 gündür fallan yine başladı bulantılarım kan hapım değişti ondan olduğunu sanıyordum ama normal herhalde özellikle kahvaltı yaparken bulantım oluyor biraz bekleyip falan öyle devam ediyorum yemeye
Tutiko Melismelo yaaa inan aynını brn yazıcakdım artık yuh dıyorum brnde kendime şaşırma durumundayım agzımda metal tadı var tam 24 de bitti derken geri geldi bıktım usanfm brnde aynıyım
Senazeynep34 Benimde öyle oldu. Neden böyle oldu anlayamıyorum. Zaten artık ağrılar artıyor, daha fazla agirlasiyoruz birde mide yanması, mide bulantısı. Bıktım vallahi. Bakalım bı dogsunlar da inşallah
Melismelo Senazeynep34 aynen Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağsağlim kabuşalımda bebişlerimize az kaldı..