GlUysal Hicran-01 yanı ultrason cıhazları 300 500 kılo oynar dıyorlar ama bılmıyorım kafa bılmem ne endeksi hesaplanıp kılo o sekılde çıkıyormuş boyda ole sanırım bacak uzunluğunu ölçüp bısıler yapıyorlar artık gorucez çıkınca 😂
duuyqquu findiklibadem bazı doktorlar erken başlatabiliyormuş. benim heyetim olduğu için mecbur gitmem gerekiyor araya 2 gün yazıp 32+0 pazartesi günü de başlatabilir doğum iznimi tam bilmiyorum bende 🙋🏻♀️
TBeyza Naziminverasi öyle bişey var ama bende beceremedim pek goggle hesaplattim bende FL kaç mm de boy ne olur gibisinden
Naziminverasi TBeyza dr ların verdiği ultrason kağıdındaki fl yi direk 7 yle çarpıon benimki 5.3 dü 37 küsüre denk gelio dr da 38 cm demişti yaklaşık
Cns15 Hicran-01 her gün ceviz fındık kefir süt yoğurt yumurta peynir mutlaka tüketiyorum ,kaşar peyniri ve karpuzun kg aldırdığını düşünüyorum bebişlere.siz kaçıncı haftadasınız
Cns15 Hicran-01 bende 26 da gitmişim canım 886 grammış video çekiyorum her gittiğimde , normal sınırlar içinde seninkinde dr zaten aksi olsa söyler 🥰 kız mı sizinkide
handemie Benim de 29+3 1380 gr iyimi sizce arkadaşlar bana sanki biraz az geldi kilosu doktorum bisey solemedi