Adelimm Bbk daha almadım ama bi 10 parçalı hastane cıkısı bıde 5 li falan oluyor ya onlardan düşünüyorum. 10 parça olanı ama böyle kızım olacağı için süslü melek kanatlı olablr o tarz bıse ıstıyorum belkı foto cekımı de olabılır daha bellı değilde 🙂
Bbk Adelimm Hemşireye verilecek olan hangisi oluyor ben onu bilemedim . Hastane çıkışı mı veriliyor hangisi veriliyor kafam karıştı🙂 Çok acemiyim çook
BurcuAydin Bbk hemşireye verilecek olan ucuz olabilir 😊 çünkü doğduğunda giydirdikleri için kan lekesi oluyor beyaz yerine renkli olabilir temizlendikten sonra güzel cicilerini giydirebilirsiniz 😊 ben öyle yapmayı düşünüyorum 😁
aynurakkus Bende ayrı ayrı buldum. içlik ayrı hastane çıkışı da tulum şapka eldiven olarak 3lü takım yeter galiba ucuz olması bana daha iyi ☺ baharda olmasından dolayı kat kat giymesine bence gerek yok 😊
MerveTosunAktas Hayır battaniyenin içine kıyafetlerini bezini koyuyoruz bohça şeklinde yapıp veriyoruz içeri 😌
semabrcn BurcuAydin bebeği yıkamıyorlar mı kanlı olmuyor giydirilip odaya geldiğinde diye biliyorum ben ama 😱
Deryara semabrcn ben iki Doğum yaptım ikisinde kanlı değildi hemşireler gayrette güzelce siliyorlar tertemiz yapıyorlar
BurcuAydin semabrcn ben kuzenimin doğumuna girdim bildiğin bebeği kanlı verdiler ilk takımı kirlenince sonra biz temizleyip temiz bir takim giydirdik her hastane öyle değildir belkide ben öyle gördüğüm için dedim 😊
BurcuEsiklii Ben sadece cicili hastane çıkışı aldim onu giydirirler diye düşündüm.Ama kanlı falan olursa da kirlenir. En iyisi yine yedek bi takim daha götürmek 😊