Nusay Annesininportakali53 yaaa ne güzel valla dr çok önemli eski dr bıraktım başka dr tavsiye edilmişti ona gittim ikili test yaptırdım kullandığım ilaçları söyledim ama bana ekstra vitamin vermedi. Eski dr 13 hafta da B12 aşısı olacaksın demişti bu dr da gerek yok dedi ben anlamadım ya eskisine mi gitsem acaba çok arada kaldım 😔
Annesininportakali53 Nusay b12 aşısı niye ki kuzum gebelikte genelde sadece tetenoz aşısı oluyor b12 eksikligi mi var sende yani asiri yogun mu bu doktor gerekli gormediyse belki tahlillerin iyidir . 20 ve 24. Haftalarda tetenoz olunuyor geriye kalanlar gerek görünmüyor tabi doktorun daha iyi bilir ama bence başka doktor bak kendine benim ilk gittiğimde hicbirseye gerek yok diyordu 8. Haftada değiştirdim onu simdiki doktorumdan çok memnunum ilgi alaka herseyi ayrıntılı anlatıyor neden niçin olduğunu söylüyor şuan 24 haftalik oldum bu doktorla
Msfidash Nusay folik asit en cok ilk 3 aya kadar kullaniyorlar, ama yine de doktora bagli, simdi balik yagi iciyorum onu in sha Allah sona kadar icsrn iyi olur dedi. 🙏🏽
Yarenn92 Nusay doktor söyledi başka vitaminler verdi birinin içinde yine folik asit var ama karışık diğerleriyle
Ikoncan1 Nusay 3 ay sade folik asit verdi doktor, sonrasında doğuma kadar multivitaminin içinde var aynı dozajda onu kullanıyorum, doğumdan sonra devam eder mi bilmem
Bayancorek Nusay 12. haftaya kadar kullandım sonrasında bıraktım doktorumun önerisiyle diğer takviyelere vitaminlere başladım.
biokadin Nusay cnm zaten ilk 3 ay folik asit sonra multivitaminlere geçilir doğuma kadar öyle yediğin herşeyde onun içinde olanlar yok böylelikle bebeğimiz daha sağlıklı olması için geliştiren bir nevi sistem sanırım:)
Nusay Annesininportakali53 ya o yüzden dr değiştirdim yeni dr söyledim değerlere baktı gerek yok dedi ama ekstra vitamine başlayalım demedi bana kafam karıştı geri de kalmak istemiyorum vicdan yaptım şimd herkes vitamin kullanıyormuş valla moralim bozuldu
Annesininportakali53 Nusay moralini bozacak birsey yok değerlere bakıp gerek yok dediyse gerek yoktur kuzum sadece 20-24 te tetenoz var belki unutmuştur özele gidiyorsan watsapptan yaz doktora kafanda soru işareti kalmaz 🤷♀️ benim ilk gittiğim sadece kan ilaci yeterli dedi ama suan gittigim vitamin verdi bebek icin kendim icin hepsini emdigi icin vitaminleri karsilasin diye dedigin gibi herkes kullaniyor danış doktoruna
Esraerdemserin Nusay bugün gittim 12+6 yım ilaç bittikten sonra birakmami söyledi doktor. 13 gün daha kullanicam. Başka mineral ve vitamine gecicez dedi
Nusay Annesininportakali53 yazdım şimdi bir de son iki günlük kaldı ilaçlarım hepsini sordum ona göre alıyım yada almayım
280322- Nusay 14. Hafta bitti 15 de kesip daha farklı vitaminler verdi demir hapı d vitamini magnezyum balık yağlı özel içerikli vitamin falan verir sizede muhtemelen
Nusay 280322- bir sonraki randevum da 17. Haftaya giricem inşallah geç kalmam vitaminler için erken mi alsam randevuyu acaba Birde gittiğinizde tahlil yapıp mı vitaminleri verdi size
280322- Nusay rutin kan ve idrar testleri vermiştim ama test sonuçlarına bakarak vermedi bir çoğunu tüm gecelere veriyoruz çoğu rutin gebelerin ihtiyacı olanlar dedi ekstra ilaçlarım varda onlar benim sorunlarım vardi o yüzden kullanıyorum
280322- Nusay yinede bilmeden bir şeyler içmeyin, folik asit eksikliği olur bazı insanların o yüzden devam edilir , eminim sizden kac idrar alir zaten ara ara veriyoruz iste d vitamini eksikliği falan demir eksikliği çoğu gebede olur omega 3 vesaire
Gmz-aykt Nusay ben baştan beri vitamin kullanıyorum içinde folik asit ve diğerleri mevcut doğuma az kaldı hala kullaniyorum hiç biraktirmadi ekstra kan hapı alıyorum bir de
yasminnnnnnn Nusay benim folik asit eksikliğine bağlı kan pıhtılaşmam var o yüzden doğuma kadar kullanacam