Seherkorkmz Ben 18+2 Demir ve balık yağına başladım ilaçlar biraz ağırlaştırdı mı beni yoksa sıcaklardan mı anlamadım sizde durumlar nasıl ? bebeğimin net bir hareketini hissetmedim sadece arada bir kıpırdama oluyor. 🥹🥰
Bernnnaaaa Seherkorkmz 19+6 bende daha tam olarak hissetmiyorum balık yağı magnezyum ve multivitamin ve kasık ağlarına devam 🙂
88h99 Seherkorkmz bende 18+1 bulantılarım azalmış ama bazen hala devam ediyor şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum 20.hafta da vitamin ilacına başlayacakmışım bende kıpırdama hissediyorum bir kaç gündür 😍
Muhammedinannesi2424 Cok şükür suan grip geçirdiğim icin biraz ağır geçiyorum bu haftayi. Oglanda masAllah içerde tek kişilik futbol ekibini kurmus tepiniyo.19+5
Seherkorkmz melekarya bende onu anlamadım bana geç kaldın dedi hatta bazı kişilere verilmemiş bile ama benimde bildiğim 3 aydan sonra balık yağı kullanılıyor 🤷♀️
Hayattumutt Ben daha hareket hissedemedim,18+5 e girdim buğün,kanamalı ve yatak istirahatli gidiyor,umarım herşey yoluna girer…
Seherkorkmz Hayattumutt Allah’ın izniyle sen içini ferah tut inşallah düzelecek ablamda 9 ay boyunca sadece yattı son aylar iyiydi o kadar ama şimdi bir kızı var sen allahtan ümidini kesme 🤲🏻
asena0609 melekarya Balık yemiyoruz değil yanlış biliyorsunuz civası az balıkları haftada 1 tüketmemiz gerekiyor bende balık yağına başlamadım doktorum haftada 1 balık yememi söyledi 1 ay sonra başlicaz 17+2yim bende