Aysekalkan Bundan sonra 3haftda çağırır genelde ama ayda çağırması sizin çok iyi bı gebelik geçiyor olduğunu gösterir 🤗rahat olun sağlık a gelsin bebislerimiz bizim 30cu hafta basaldi sorunlar her hafta gel git yat çık 33de ileri gidemedik kuvezdeyiz simdi
Sedaaa95 Aysekalkan Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine. Yoruldum artık bende zaman geçmeden doğsa bende rahatlasam sıcaklarda kötü oldum bakalım 2 ay kaldı neredeyse 😊
Fatma0090 Sedaaa95 benimde pazartesi günü tekrar kontrolum de endişe ettim biraz cıkma mı istiyor diye 😑 26 haftada gittimde Bi sorun yoktu rahim agzı uzunkugun iyi dikişler de iyi demişti umarım bişey olmaz ya süu günler bian önce gecseydı sag saglım hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah
Sedaaa95 Fatma0090 Amin inşallah. İnsan ne olsa korkuyor telaş yapıyor gerçekten artık bir an önce sağlıkla gelsinler rahatlayalım ya 😊
Gmzbiri Sedaaa95 aslında bu durum kişiden kişiye değişiyor sanırım. Doktor her gittiğimde şu kadar haftadan sonra gel diyo. En son 32 de gitmiştim 35te gel nst yapalım dedi. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek bundan sonra.
Sedaaa95 Gmzbiri Öyle tabi bende haftaya gideceğim o zaman belli olur artık ama merak ediyorum artık 1 ay çok uzun olur çünkü 😊