Busraaa_n Hanımlar merhaba, hamileliğinde ateşlenen geçmeyen bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda. 4 gündür aşırı bel ve yan taraflarında ağrı aynı zamanda ateş ve titreme geliyor sürekli yaşayan var mı
Umran__37 Busraaa_n 1 hafta once ates ve titreme yasadim annem soguk suyun altina sokmustu kendime gelmistim bi deneyin isterseniz
Busraaa_n enakcs galiba ceyranda kaldım, ilaç falanda kullanamıyorum çok zor geçiyor bebek baskı yapıyor bide bel kasık ağrısı olduğu için
Busraaa_n YeniGebe96 26 haftamdayım evet doktora muayeneye gittim bebekte herhangi bir sorun yok idrar yollarında enfeksiyon da yapabilir dedi bugün onun için ilaç verdi, sizin nasıl 🥺
YeniGebe96 Busraaa_n Ben her testi yaptırdım Vajinal kültür idrar kültürü ama hiçbir problem çıkmadı ultrasona girdim onda da sorun yok tamamen rahimin büyüdüğünden ötürü olan bir ağrı olduğunu söyledi doktor fakat yine de ben tedirgin oluyorum maalesef
Anacemi Bir sağlık personeli olarak covid19 vakaların arttığını belirtmek isterim belirtileri zaten soğuk algınlığı yada üşütmeyle ceyeranda kalmayla benzer Buda bir ihtimal
Busraaa_n Anacemi evet bizde vücut ağrılarım çok fazla oldu için öyle düşünerek test yaptırmaya gittik acile fakat belirtilerin az olduğunu pozitif çıksada herhangi bir tedavi olmuycağını söylediler
Busraaa_n YeniGebe96 evet insan psikolojik olarak çok kötü oluyor, internette falanda aynı durumda bir sürü sebep yazıyor erken doğuma kadar allahım korusun inşallah 🤲🏻