Aysenur2646 Kızlar 1 hafta önce test yaptım 2 tane ve 2si pozitif çıktı. Ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nerdeyse 1.5 aylık hamile olabilirim. Testlerin yanılma payı varımdır daha önce hiç test yapmamıştım hastaneye randevusuz gidemiyorm.
Kleopatra- Aysenur2646 Testlerin yanılma payı var ama iki tane yapmışsınız tesadüf olduğunu sanmıyorum Bir doktora görünün yada kan verin derim.
Ayytacc Aysenur2646 testte yanilma payi olamaz hic cikmaz basima geldi hamile oldugum halde teste cikmamisti
Birkuzucukbeklerken Aysenur2646 testlerin yanılma payı var doğum yaptıktan sonra da bir süre pozitif çıkabiliyor hormonlarının yüksekliğinden dolayı doğum yapmadiysan 2 testin birden yanılması zor
Aysenur2646 Kleopatra- acile gittim kan vermeye düşük kanama olmadığı sürece bakamayız dediler sağlık ocağına gidicem
Lamraaa %80 dogru cıkıyo %20 gibi Bi yanılma payı var demişti ilk gittiğimde doktor kan verdim sonra oldugunu öğrenmiştim canım
Seyma0323 Canim bende 1 gün gecikti diye test yapmiştim 3 4 tane hepsi pozitifde ve bende hiç hamile hissetmiyordum kendimi. 1 tanesi bozuk olabilir belki ama 2 tane olmaz
Annebebek34 1hafta geçmiş aradan testi tekrarla daha belirgin çizgi varsa hamişsindir. Doğum yaptıktan 3ay sonra hormonlar sıfırlanıyor yani beta 0 a düşüyor diye biliyorum