Nrsmao aryadamla bende orda takipliyim. 1 ay önce sorduğumda zorunlu sezaryen icin 3600 denmişti bana şimdi 4000 mi olmuş
aryadamla Iremalya2 evet ama annenin isteğini de göz önünde bulunduruyoruz dedi bana korkularım olduğunu söylediğimde
Edalim2511 Elif_ileri bende öyle düşünüyordum 2 gün önce doktorum söyledi almadıklarını. Siz hangi medicanaya gidiyorsunuz ?
Mavibalina Ysmndnz sezaryen 24450 gibi bir şey, normal doğum da 22 bin civarı. Küsuratlarını net hatırlayamadım sadece.
benkosarim eleanor68 derecem 40 in altında çatı darlığı ve ikinirken omurga da hasar kalabilme ihtimali oluyormuş kişiden kişiye değişiyor tabiki ortopedi görüyor rapor verirse ancak öyle tabiki
DemirinAnnesiiii Halfey canım kusura bakma şimdi yazabiliyorum. 38 +2 de suyum geldi gece doğum yaptım. 37. Haftamda çatı kontorlü oldum
MDK92 isimsiz34 isimsiz34 bende Acıbadem Altunizade takipliyim de süslemeyi dışarıdan getirebileceğimiz gibi kendi organizasyonları da yapıyormuş, fiyat almaya sormuştum, paketleri 4500 den başlıyormuş
isimsiz34 MDK92 ayyy süsleme için çok pahalıymış bası hastaneler örneğin kapıya tül koyuyor sende bir kapı süsü takıyorsun iş bitiyor. Sanırım bunda hiç tül fln yok anladığım kadarıyla 😔