Bebetooooooooooo calciumoxalat bizim de özel sigorta mevcut hangi hastaneler anlaşmalı ne kadar olacak bakalım AK sigorta bizim
Turmalin Kaganimm hastaneden ziyade acikcasi doktoru icin gidiyorum. Prof.dr. m.aytac hocaya. Kendisinden memnunum oyuzden 1000 yada 2000 tl yi dusunmuyor insan hayirlisiyla hersey yolunda gitsinde
Bebegiinin_Annesi miramerve879 Doktorunuzdan memnun musunuz bi de eşleri alıyolar mıymış sordunuz mu acaba
miramerve879 Bebegiinin_Annesi evet özlem hanım ben çok memnunum şişlide oturuyorum çamlıcaya gidip geliyorum Eşimin işyerindeki arkadaşlarının hepsi zeynep hanımda doğumda yapmış bizde sırayı bozmayalım dedik ve çokta memnun kaldık pandemi döneminde eşleri almıyormış ama şuan için sormadım zeynep hanım sezeryan taraftarı değil hep normalden yana dediğim gibi çok memnunum:)
Bebegiinin_Annesi miramerve879 Bende bağcılardaki Medipole gidip sordum normal doğuma 7 bin diyorlar 😔 farka bak illa karşıda mı oturcaz anlamıyorum ki
Seherkm Bebegiinin_Annesi Florya medicalpark hastanesi doğum paketi aldık 15 bin herşey icinde normal doğum yani. Ama sezeryan epidural vs olursa ekstra ücret. Eşimi kan tutuyor giremem dyor ama ikna cabalarım hala devam ediyor🫶🏻
Yabumi Mdorukk normal 5.000 zorunlu sezeryan 7.800 1 er gece konaklama ilk muayeneler dahil fiyata. Sancı odası ve odalar 1 kişilik, doğumhaneye erkek hemşire dahil alınmıyor eğer eşiniz girsin isterseniz +4.000 tl dediler
Yabumi Mdorukk medipol bahçelievler e gidiyorum yakınsa orayı tavsiye ederim doktor asiye uzun gerçekten memnunum 1.5 yılı aşkındır gidiyorum kendisine hamilelikten öncede gidiyordum kendisine o yüzden tavsiye ederim