Bebegiinin_Annesi İstanbulda olan hamişler hangi hastane hangi doktoru düşünüyosunuz ve eşinizin girmesini istiyo musunuz konuşuldu mu doktorla ücreti nedir yardımcı olur musunuz ?
DemirinAnnesiiii Bebegiinin_Annesi Kartal avicenna umut hastanesinde doğum yapacağım doktorum Fatih Birol epidural normal istiyorum. Epidural 1.100 TL normal doğum 6.500 TL denildi. Eşimin girmesini istemiyorum ben nedense başından beri.
_ozlmm Bebegiinin_Annesi Doğumu Burçak hanım yapacak ☺️ Gisbir hastanesi seçtik doğum şuan 11.000 görünüyor tek duam yeni bir zam gelmemesi 🤦🏽♀️ Eş konusunu konuşmadık henüz girmek ister mi bilmiyorum aşırı panik eşim ☺️
Eldgrn Bebegiinin_Annesi Gültepe avicenna Hastanesi Hatice sermete gidiyorum 230 muayene ücreti suanlik doğum ücreti 5550 TL dediler 12+5 im doğuma kadar daha yükselir tabi eşimin girmesini istemiyorum
benkosarim Allah izin verirse Medipol Pendik de doğum yapmayı düşünüyorum 6250 lira sezeryan ama benim skolyozum ve kuyruk sokumu kırığım var eşim doğuma giremeyecek ama her an kapıda olucak inşallah
DemirinAnnesiiii benkosarim çatı kontörlü vs oldunuz mu bende kuyruk sokumum kırılmıştı 2016 yılında doktoruma söyledim gebelik öncesi ağrılarım falan yoktu son zamanlarımda ağrılarım oldu o da çok sabit kalınca ve sert zeminde oturunca ağrı oluyor sadece. Doktorum normal yapabilirsin dedi
Stella_0 benkosarim Özel sigortalı mısınız? Ben 2 gün önce aradım 8500 TL fiyat normal ve sezeryan fiyatı aynı dediler hastanede. Doktorum Pendik Medical Parka geçti de o yüzden arayıp fiyat bilgisi almıştım.
merllllclk DemirinAnnesiiii ben de aynı doktora gidiyorum 😊 doğum ücretleri artacakmış yakın zamanda sorduğumuzda öyle dediler. kaçıncı hafta sizinkisi Fatih bey bana henüz normal veya sezeryan olur diye bi şey demedi 35+4 teyim ben de
Halfey DemirinAnnesiiii bende aynı hastane aynı doktor kaç haftalıksınız acaba çatı muayenesi oldunuz mu kaçıncı haftada yapıyor ben 32+3 deyim biraz çekiniyorum çatı muayenesinden
VerdaY DemirinAnnesiiii merhaba Fatih hocadan mrmnun musunuz? Ben 21 haftslığıö ve doktorum o hastaneden ayrıldı Fatih beye gitmek istiyordum
benkosarim DemirinAnnesiiii skolyozum da var tek kuyruk sokumu kırığım değil ama ztn hamilelik sürecinde düştüğüm için bebeğim de makat gelisli her türlü sezeryan benim gene Rabb’im bilir tabiki
gyalinn _ozlmm tuzla gisbir değil mi? Ben de orada yapacağım Tufan Bey doktorum. Burçak hanımı görmedim hiç o hastanede ama Melis hn ve Tufan bey var bildiğim. Siz ne zamam fiyat aldınız?
Mavibalina Ysmndnz biz de Vadi İstanbul Liv’e gidiyoruz ve ücret iki katı fark ediyormuş resmen, çok şaşkınım şu anda. 🙈
DemirinAnnesiiii benkosarim hmm anladım canım hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
calciumoxalat Acıbadem altunizade de ahmet tayyar beye olacağım, özel sigortam var tam ücret ne olacak bilmiyorum kontrolw gidince soracağım. Eşim girecek ins yanimda olsun çok istiyorum.
Novaa calciumoxalat Benim de doktorum ahmet bey, kaçıncı haftadasınız? İş değişikliği nedeniyle sağlık sigortamız değişti şu anki doğumu kapsamıyor. Allianz yatarak sigortam var onun indirimiyle sezaryen olursa 29 bin tl.
Iremozates calciumoxalat ben de orda olacağım ama doktorum dışarıdan. Öğrenince yazar mısınız doğum ucretini
isimsiz34 calciumoxalat ay merhaba benim doktorumda orda doğum yaptırıyormuş başka hastanede yapmıyor. Murat Muhçu. Bir taraftan çok istiyorum ama bi taraftan da çok mu pahalı olur acaba diye korkuyorum. Daha önce de kötü bir doktor tecrübesi yaşadım Murat beyden de şaşmak istemiyorum. Odaları gördünüz mü siz? Süsleme fln hastane yapıyor mu acaba?
cansualisa Bebegiinin_Annesi asla istemem eşimi beni öyle görmesini adam benim yüzümden komaya girer😀😀😀 kızımda gireyim dedi aman yok yok dedim kustum ettim zaten 2. İnş kolay olur Rabbim inş avivenceeee de yapıcamm doktoru çok beğeniyorum yoksa istediğim bir hastane değil
aryadamla Çakmak erdem hastanesinde düşünüyorum nasipse, normal doğum 3500 zorunlu sezaryen 4000 dediler 1400 de epidural için alıyorlarmış, doğum şeklim henüz belli değil 😅 Eşim girmeyecek doğuma tek gireceğim🐣
Nrsmao aryadamla bende orda takipliyim. 1 ay önce sorduğumda zorunlu sezaryen icin 3600 denmişti bana şimdi 4000 mi olmuş