[silindi] Biz aldık elmalı muzlu olan veya muzlu yoğurtlu olan, kaç kaşık versek yiyor fazla mı gelecek az mı gelecek bilmiyorum siz kaç kaşık veriyorsunuz? Ve ne zamana kadar
annelinkoo [silindi] ben hep kullanıyorum hala ara ara weririm cok sewdiği için ama bebelac öneririm. Kaç aylık bebek?
Birgul [silindi] bende kullanıyorum severek yiyor özellikle bi yere gittiğimiz zaman cok pratik oluyor, bazen 1 kavanozu yiyor yine versem istiyo bazen bitirmiyor bile değişiyor yani. Kaç aylık bebeğiniz
bykarakan [silindi] 6 aylığa yakınmış günde bir kavanoz 1 öğünü için yeterli bence birde artık doyduğun hisseder doyarsa yemez
[silindi] Birgul 5.5 aylık 6 ya gidiyor. Çok sevdi kaç kaşık versem yiyor zararı olur diye korkuyorum fazla vermiyim diyorum ama yedikçe kıyamıyorum
annelinkoo [silindi] ben ek gıda dönemi sonrasında weriyodum tam bi kawanoz yerdi şöyle sekiz aylık felandı
Birgul [silindi] fazla vermeyin yani günde 1 kavanoz verin yeter çok aşırı isterse bi kez daha verirsiniz, sanırım şekerli falan diye seviyolar benim kızım da cok seviyor ama sizin ki daha küçük cok vermeyin derim ben☺️
Birgul [silindi] sadece onu vermiyorsunuzdur diye dedim ek gıda olarak farklı şeyler vermiyor musunuz ☺️
[silindi] Birgul sabahları yumurta sarısı veriyorum parmak ucuyla püre şeklinde bir iki damla pekmez falan veriyorum 1 öay kalıpı yoğurt veriyorum ara öğünlerde de aynı şekilde ☺️