_ozlmm KeremikoBayky folik asit 1.trimester de kaldı 2.de yok diye biliyorum ☺️ 12.haftada Ocean mummy decavit ve gynoferon kullanmaya başladım 31.haftadayım hala aynı ☺️
Sehrbnon122 KeremikoBayky omega3 multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum canım mide yanması için de gaviscon surup verdi
Zeynebim26 KeremikoBayky elenatel 2,ferrum ,devid 3 , corasprin şimdilik ama baya iyi hissettiriyor vücut olarak baya destekleyici ilk trimister den daha iyiyiz ❤️🤗
ayla__ _ozlmm doktor bana decavit verdi 12 . Haftada şuan 17. Haftamdayim ve içmeyi bıraktım bir sıkıntı olur mu midemi çok bozuyor
_ozlmm ayla__ ihmal edilmemesi gerekiyor sonuçta vitamin mineral içeriyor hem bebek için hem bizim için önemli doktorunuza söyleyip decavit yerine başka ilaç vermesini isteyin ☺️ İlk başlarda her içtiğim de benim de midemi kötü yaptı hep çıkardım ama bırakmadım ısrarla içtim akşam yemeğinden iki saat sonra falan içiyorum ya da yatarken içiyorum bir problem yaratmıyor ☺️
ayla__ Vitamin ilacı kullanmasak bir sıkıntı oluyor mu iştahım iyi baya iyi besleniyorum zaten yinede gerek var mı
Yazz12 ayla__ doktorlar genelde öneriyor çünkü ne kadr beslensekte bebek bildiğin demiri vitamini kanı sömürüyor 😀 takviye gerekiyor
Yazz12 KeremikoBayky folik asit 1 kutudan sonra bıraktık regenesis adli çoklu vitamin kullaniyorum doktorum doğuma kadar dedi iconde her vitaminden az miktarda var
ayla__ Yazz12 içim bi kötü oldu şimdi ben 1 2 hafta kullandım sonra bıraktım beni kötü ediyor diye kabız ve mide bulantim çok oluyor du . Çocukta inşallah bişey yoktur
ayla__ _ozlmm Çarşamba randevum var bu zamana kadar çocuğa bişey olmuşmudur zarar vermişmiyimdir sizce çok üzüldüm şuan 12 haftadan 17. Haftaya kadar toplasam 2 hafta kullandım . Tühhhhh nasıl böyle birsey yaptım inanın bende bilmiyorum
Bebekgeliyoorr KeremikoBayky Hamileliğin başından beri doktorum Efa Mom önerdi onu kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceğim 😊
_ozlmm ayla__ Neresinden dönerseniz kârdır ☺️ Bir şey yoktur diye düşünüyorum ama artık ihmal etmeyin her durumu doktorunuz ile paylaşın ağır gelen yada içemediğiniz ilaç oldu mu doktor başka yazıyor ☺️
ayla__ _ozlmm işin doğrusu ben bu yaşıma kadar (23) hiç hap yutmadim en büyük korkum hap serum ve iğneyi çok seviyorum ama hapı asla kullanamıyorum yutamiyorum zorluyorum kendimi suda eritiyorum ama midem maff oluyor. Çarşamba randevum var söylicem doktora da yine hap verecek bana yine kullanamicam ne yapacam şaştım kaldım
Busra98_ KeremikoBayky vifolic (çoklu vitamin hapı) , devit3 damla, demir olarakta oroferon kullanıyorum 3. Aydan itibaren 7 aylık olduk hala devam :)
_ozlmm ayla__ Ekmek ile beraber yutabilirsiniz. Genelde hap yutamayanlar ekmek ile daha rahat yuttuklarını söylüyor ☺️