tazebiranne_hg04 Kızlar kimler kaçıncı haftada doğum yaptı veya planlı şekilde yapacak? Doğum öncesi belirtileriniz neydi? Artık doğurmak istiyorum çok daraldım sıcaktan, ağırlaşmaktan, terlemekten 🥲 37+4 üz hala nasıl doğum yapacağım da belli değil 🙄
EmelBG_ tazebiranne_hg04 40+3’de kızomda yaptım bunda sorunlu sezaryan olucak zaten kaçıncı haftada olur bilmiyorum bakalım .Sağlık sorunu olmazsa normel şartlarda 38-40 hafta arasında alıyorlar kısmet🌸
uyanancirkiin tazebiranne_hg04 kızımı 40+6da, oğlumu 39+0da normal doğurdum. İkisindede tek belirdim düzenli gelen adet sancısıydı. Hastaneye gidip doğurdum o şekilde 😅😅
gldn065807 tazebiranne_hg04 38+3 doğdu kızım gerçekten hamılellik çok zor yani acıkcası eğer gelmeseydi suni sancıyla başlar diycektim doktoruma kontrolume 1 gün kala geldi prensesim
Minikmucizem199 tazebiranne_hg04 kızımda 42 haftaya girecektik neredeyse bekleye bekeleye sonunda doğurdum zorda olsa
tazebiranne_hg04 EmelBG_ doğuran tayfa galiba genişleriyle ilgileniyor bir siz yazmışsınız ☺️ Sezeryan zor mu? Bazen dayanamayıp sezeryan mı olsam diyorum bizimkinin geleceği yok gibi daha erken ama sıkıntılı bir hamilelik oldu benim için
EmelBG_ tazebiranne_hg04 Aslında iki doğum şekilde kısıye göre değişiyor .Ben 8 cm açıklık ile sezaryana alındım mecburi şükür alınmışım plesanta yapısıklıgı doğumda anlaşıldı birde 2 saat sürdü .Yğgun bakım süresi vs oldu 5 gğn yattım toplamda hastane de cıktıgımda 1 haftada toparlandım şükür .Oyle agrım sancılı olmadı doğum sonrası icin . Eltimin mesela sezaryan 3 çocuğu var sezaryan sonrası bileğin doğum sancısı cekiyor 1 hafta cok eziyetli oluyor her bünye farklı cunku .Bazıları normel doğum oluyor altı parça pıncık oluyor hiçbir anlamı kalmıyor .Allahım hayırlı doğum nasip etsin .İnşallah kolaylıklarla atlatırsın 🌸
tazebiranne_hg04 gldn065807 bende tam o sınırdayım 1 hafta önden gidiyor ama zorla kendimi bekletmeye çalışıyorum az daha sabır diye 🙄
tazebiranne_hg04 EmelBG_ öyle tabi herkesin bir olmuyor. Zor bir süreç geçirmişsiniz sizde. İnşallah kolay olur bizimkisi de ☺️
Orenpuding Minikmucizem199 ben de 40+4 teyim moralim bozuluyor neden doğmuyor diye ama tek değilmişim :(
Minikmucizem199 tazebiranne_hg04 hiç demeyin valla niye öyle oluyor bilemedim şimdiki gebeler suni sancı olmadan sancı gelmiyor şahsen ben suni aldım sancım açılmam olmadığı için
Meyvem tazebiranne_hg04 oğlumda 40+3 kızımda 41 haftada doğum yapmıştım şimdi de 32 haftaligiz inşallah 39 da falan doğar
Minikmucizem199 tazebiranne_hg04 valla canım ne desem ki herkesin acı çekme şeyi vardır benim için ilk doğum olduğu için biraz zor gelmişti ama inan doğum yaptıktan sonra hani bebeği sana gösteriyorlar ya üstüne koyup o an herşeyi unutuyorsun ne acı kalıyor nede sancı zaten Bebek çıktıktan sonra sancı kesiliyor dikişler atılırken hissetmiyorsun bile
Meyvem tazebiranne_hg04 hiç belli olmaz canım doğumu başlatan yada kolaylastiran şeyler yapıyor musun