Asli0611 Bir kaç saate doktora gidicem cinsiyet öğrenmek için rutin kontroller harici daha önce gitmemiştm görünmez diye sizce cinsiyet öğrenebilir miyim artık😍
asilannesii Asli0611 13+4 te cok net bir şekilde göstermişti büyük ihtimal pozsiyonu uygunsa öğrenirsiniz🌸
Lokum Asli0611 eevett ben de merak ediyorum 13+4te ikili tarama var ne belli olur mu acaba diye düşünüyorum
ikikizannesi__ Asli0611 benim kiizmda 12 de kız gibi 14 de kesin kız demisti bugün gittim bende 12+3 baktı net bişey diyemedi 10 gün sonra tekrar bakalım ama kız gibi dedi
Hallerimvarbenim Asli0611 Biz 12+2yiz şimdi doktordan geldik 2 test yaptırıp cinsiyetimizi bile gördük🙈🥰
Asli0611 Lokum 11 +3 ken tarama testini yaptım doktor henüz çok küçükmüş bebek dedi ben sormadım bile bişi görünür mü diye🥰
Asli0611 ikikizannesi__ benim oğlanda net bi şekilde hep oğlan dediler bakalım bunda bi öyle bi böyle ikilemde kalacak mıyız ☺️
Asli0611 Hallerimvarbenim ohh maşallah darısı bana inşallah yarın 14. Haftaya gircem ama tereddütlüyüm görünmez diye😅
kubraertug Ben cumartesi gittim 13 haftalıktı 2 hafta sonra falan netleşir dedi baya baktı kıza benziyor dedi ama net bir şey söylemedi
Asli0611 kubraertug ya çok net gördük aslında bacak arası boştu baya belirgindi hersey garanti olsun diye bi daha gidicem hafta balında 15. Hafta olcak
kubraertug Asli0611 haftaya gelmiş belli olur demekki benimki 2 hafta sonra netleşir dedi yoksa bende 10 günlük kontrol süremde gitmeyi düşünmüştüm
Asli0611 kubraertug valla istede de 11. Gün gitmem bi bahane uydur sen kontrol süren içerisinde git tekrar para tuzağı resmen göremezsen bile şansını denemiş olursun