denizasigi Bugün gittim ama yaptiramadim.. yarim saat gecmeden vücudum boncuk boncuk ter döktü ve içtiğim bütün şekeri çıkardım… 🥺 nolcak şimdi kesin sonuç alamaz mıyım ki ? 1 saat sonra gene kan verdim ama nasıl olur sonuç bilemiyorum…
Annesininportakali53 denizasigi aynı şeyi arkadaşım yaşadı böyle durumda geçersiz sayılıyor gününüz gelmediyse tekrarlatabilirsiniz bu arada doktorunuza bu şekilde söyleyin sonuc yalnıs çıkmasın benimde 3 gün sonra yapılacak korkmuyor değilim kusmaktan veya tansiyon düşmesinden
DefneErva denizasigi Kusma durumunda test geçersiz sayılır, yapılabilirse başla bir gün tekrarlanır ya da iptal edilir.
denizasigi Annesininportakali53 ooy oyy beni çok etkileri bilmiyorum insallah sende bir şey olmaz.. aradım doktoru açlık tokluk bakariz o zaman yapacak bir şey yok dedi 🥺
denizasigi aylinpalaa açlık tokluk bakariz o zaman dedi ama. sağlık ocağındaki hemşireler gene emilip sağlamıştır az da olsa dedi ama bilmiyorum 😒
AslanBebeginAnnesi Ciddi misin çok şaşırdım ya 🤔 benimki gayet güzel geçti zaten içeceğin tadı gazoz tadıyla aynı iki dakikada içtim bitti gitti çok sasirdim ve üzüldüm senin midenin bulanmasına😑🥴
Batur-Alp1 Bugün aynı şeyi bende yaşadım sonuçları bekliyorum bakalım Ne çıkıcak tekrar isterlerse yaptırmayı düşünmüyorum ama bünye kaldirmiyor yarim saat zor dayandım kusmasam olduğum yere bayılırdım heralde
denizasigi Batur-Alp1 evet ben de yaptirmicam bir daha tövbeler olsun ölüyorum sandım. ter bosaldi vucudumdan ve gittim ne varsa çıkardım… 😔