Melekannesi42 gulce_42btl ben Meram tıpa gidiyorum riskli gebelik geçirdiğim için orda da özel muayeneye gidiyorum hocanın bakmasını istedim özellikle sezaryen doğum 3000 ₺ zaten yatış çıkış ücreti çıkmıyor
Nursah34 Konya Özel büyükşehir hastanesi Normal 4750 1gün yatma dahil Sezeryan 5250 2 gün yatma dahil 😊
Melekannesi42 uykucusirin emine Türen Demir canım daha önce iki doğumumu Ali acarda yaptım özel muayene ve hastane arasında mekik dokumamak için emine hocayı seçtim
msmyye Melekannesi42 meram tıpda kadin dogumdan nasıl sıra aldınız çok dolu ben alamadim bi türlü gebe polikinliginden giriyorum hep
Melekannesi42 uykucusirin çok ilgili çok memnunum benim hamileliğim problemli geçti çok sık gittim sürekli ilgilendi yönlendirdi bebeğe zaten kendisi bakıyor ultrasonda elini yüzünü ayaklarını her gittiğimde gösterir
Melekannesi42 msmyye ay sonu açılıyor iki üç günde doluyor benim doktorumun randevusu diğer doktorların hep oluyor özel muayeneden alıyorum ben
bebegim42_ bebegim42_ ben meram tıpta Hüseyin görkemliye gidiyorum onun muayene odası üst kstta profösör doktor çokta iyi ben çok memnunum yurt dışına gitmiş pazartesi gelcekmiş inşallah
bebegim42_ Melekannesi42 emine hocada güzel bakıyor ilk gebeliğimde ona gittim bebeğim öldü lürtaj olmuştum ama bu gebeliğim riskli tümör var bende o yüzden Hüseyin hoca prof ona gidiyorum
Melekannesi42 bebegim42_ ben Ali acarda yaptım iki doğumumu şimdi hem özel muayene hem hastane git gel uğraşmak istemedim o yüzden emine hocayı tercih ettim muayenehanesi hastanende olduğu için
Melekannesi42 bebegim42_ çok geçmiş olsun inşallah sağ Salim alırız kucağımıza tümör içinse korkma Allah var gam yok tedavini olursun doğumdan sonra 😔