Balrengii Ben kendimi tıpkı bir su samuru penguen koala ve diğer topalak seyelr gibi hissediyorum xjsjjxhsjs 10.5 kilo aldım şu ana kadar ve her gün tartıda 100 gram fazla görüyorum siz bu haftalarda kaç kilo aldınız
TBeyza Balrengii 29 haftalık 3 kilo aldım acaba bundan sonrası mi kilo alırım ki bebeğin gelişimi güzel gidiyor ama ben kilo alamıyorum ilk gebeligimde 20 kilo almıştım şimdi böyle olması normal mi
Balrengii uykucusirin 12 kilo yu doktorum geveligin sonuna kadar al demisti bende merdiven dayadım 12 ye 🥲
Balrengii TBeyza ilk hamileligindeki kilolarin hepsini verdin mi canım, tamamını vermeyen az kilo aliyor djye duydum ama
Bebegiinin_Annesi Bende sanki günde 1-2 kilo alıyomuşum gibi uçarak devam ediyorum tövbe yarabbim umarım hepsi ödemdir 😂 Yarın 34 haftalık oluyorum ve 15 kilo aldım 😔
Balrengii Bebegiinin_Annesi son ay kilo almadim demisti bj akrabam inşallah senin de öyle olur sıkma canini 🥺
TBeyza Balrengii verdim aradan 4 yıl geçti ilk hamile kaldığım kiloyla aynı kiloda hamile kaldım 2.ye
Bebegiinin_Annesi Balrengii İnşallah ya günde 1-2 kilo almam için sürekli ekmek börek bi şeyler yemem lazım valla öyle değil şok oluyorum 😔😔
Usnac1995 Usnac1995 aslında ben hep 68 dim şuan 71.5 falan çıkıyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün garip şekilde 66 kgydum demek vermişim o ara 😂 3 kilo aldım bile diyebilirim
Bebegiinin_Annesi Balrengii Valla inşallah zaten ayaklarım o kadar şiş ki 2 numara büyük terlik zor oluyo :d yogi gibiyim 😂