Bsrabzks Güzel anneler nasılsınız ağrınız sızınız var mı. Biz bugün kontrole gittik çok şükür sağlığı yerinde kilomuzda 3200 olmuş 2 hafta sonra çatı muayenesi olucam çok heyecanlıyım 🥲
ZenKen Burdayım 37+2 yakınız kilomuz 3900 cumartesi sezeryan günüm var ikinci gebelik benim. Ağrı sızı hat safada.. ilk gebelik daha kolaymış onu anladımm🤭🤭🤭🤭
Bsrabzks CananAtaak inan ekstra bişey yemiyorum ama yediklerim hep bebeğe gidiyor demek ki 4 kilo aldım sadece gebelikte de 🙆
Es1234- Sıcaklarda zooor geçiyor 36 haftalık olduk bugün ☺️ az kaldı inşallah Rabbim hayırla kurtarsın hepimizi 💕
Bsrabzks Es1234- ah bu sıcaklar benide çok zorluyor geceleri sıcaktan uyuyamıyorum gündüzleri uykusuzluktan zombi gibi geziyorum🥲
Papatya_2 Slm kizlar bende 35+2 haftaligim kizimla bugun dr kontrolu vardi iki hafta geride dedi 3 haftada sadece 300 gr almis 2180 gr olmua cok moralim bozuldu her hafta kontrole cagirdi iyi takip edilmesi gerek dedi sizin bebisler cok iyi masallah
Bsrabzks Papatya_2 sıkma canını canım daha 2 aya yakın zaman var önünde illa ki kilo alır önemli olan sağlıklı olması sonuçta kilo sonradan da alınır
Sybell Bugün tam 36 olduk, yarın kontrol var bakalım. Sizlerde de özellikle geceleri karında sertleşme, kasık ağrısı oluyor mu